Εγω ξεκινησα με ΤΟΥΟΤΑ COROLLA DX 1.3 που το πηρα απο τον πατερα μου οταν εβγαλα διπλωμα και μου το χαρισε αφου πηρε αλλο! Αφου ψιλοεμαθα να driftαρω αρχισα να ψαχνω για μοτερ οπου βρηκα και του εβαλα 1.5!Απλα το αμαξι ξυριζε μετα και με τα χιλια ζορια με επεισε ο πατερας μου μετα το στρατο να το πεταξω λογο οτι ηθελε να παρω κατι αλλο πιο ασφαλες!
Αφου στην κυριολεξια πεταξαμε το ΤΟΥΟΤΑ το επομενο αμαξι που ηθελα ηταν μονο BMW E30 και τιποτα αλλο! Μετα απο πολυ ψαξιμο βρηκα ενα 318 εντελως απειραχτο, ετσι ακριβως το ηθελα για να το φτιαξω μονος μου, το οποιο ομως μπορεσα να του κανω μονο εξωτερικες αναβαθμισεις (Ελατηρια, ζαντες, φιμε, εξατμιση)! Υστερα ηθελα να βαλω μοτερ αλλα τα λεφτα ηταν πολλα για αυτο που ηθελα να βαλω και υστερα απο διαμαχες με τον πατερα μου τα πηρα στο κρανιο και το εδωσα!!!
Και αφου περασα ενα διαστημα χωρις αμαξι πηρα επιτελους ενα αμαξι που εμπαινα μεσα και ημουν με το χαμογελο στα χειλη! Αυτο ηταν BMW E36 2.5 cabriOLE το οποιο με τον καιρο εχουν γινει αρκετες αναβαθμισεις σε εμφανιση και μοτερ!!!