Ακου φιλε Κωστα για να τα πω μια φορα και δεν θ ασχοληθω αλλο.
200¤ για οροφη που με παρεα και καφε μου πηρε ουτε διωρο να την καλυψω και χωρις ατελειες εκτος απο καποιες φουσκες οι οποιες πολυ ευκολα απομακρυνθηκαν,σημαινει 10¤ το αυτοκολλητο-μεμβρανη (με περιπου 5¤ ανα τετραγωνικο και παλι πολλα ειναι τα 10¤ που αναφερω) και 190¤ εργατικά;!;
Και αυτα τα εργατικα αναλογικα με την πειρα και τις ικανοτητες του ανθρωπου που εκανε την δουλεια σημαινει μια ωρα δουλειας.Ας υποθεσουμε ομως για το καλο της συζητησης οτι εκανε κι αυτος δυο ωρες τελικα οπως εγω που δεν ειχα ξαναασχοληθει ποτε με το αθλημα.Με αλλα λογια χρεωνει 95¤ (ενενηντα πεντε) την εργατοωρα του ή απλα ψαχνει για μ*λακες θυματα οπως εκεινοι που πληρωνουν τελικα τοσο μια τετοια διαδικασια;!;
Επειδη εγω δεν θεωρω τον εαυτο μου ουτε το πρωτο ουτε το δευτερο δεν τα εδωσα και δεν προκειται να τα δωσω ποτε αυτα τα ποσα για αυτες τις υπηρεσιες,που πιθανως χρεωνεις κι εσυ εφοσον δεν ανεφερες ποσο αφηνοντας τα ευκολως εννοουμενα να αιωρουνται!
Αν ησουν λοιπον οκ,θ αφηνες τις ειρωνιες κατα μερος και θα εδινες καμμια συμβουλη χρησιμη και επι του θεματος σε καποιον που μπορει να την χρειαζεται απο εδω.
Προσωπικα αυτο ακριβως θα κανω σε οποιον μου το ζητησει,οπως και εγινε ηδη με pm!
Καταλαβες τις στοιχειωδεις λεπτομερειες;
Δεν εχω να προσθεσω κατι αλλο γενικα για αυτο το θεμα!
Οποιος θελει ας στειλει pms!
Ν.