Thread automatically updated every 5 second(s).
Automatic thread refreshing has been stopped because you appear to be idle. Un-Idle
-
Ανανέωση
-
Νέα ανάρτηση Ε60 προβλήματα
Καλησπέρα σε όλους,μπαίνω κατευθείαν στο θέμα,είπα να αλλάξω ανάρτηση στο Ε60 μου μιας και τα Bilstein b6 μου είχαν φτάσει στο τέλος και έπειτα από ψάξιμο προχώρησα σε αλλαγή αμορτισέρ με τα Sachs M pack σε συνδυασμό με ελατήρια Sachs για m tech και προχώρησα σε αλλαγή αντιστρεπτικων με τις hr εμπρός 27,πίσω 18 αν θυμάμαι καλά.Αλλαχτηκαν και τα top mount.Το πρόβλημα είναι ότι τ αμάξι κάθεται πάρα πολύ ψηλά εμπρός και έχει καθίσει πίσω!! Δηλαδή κάθεται σούζα!! Σκέφτηκα ότι ίσως έκανα λάθος παραγγελία τα ελατήρια τα Sachs M tech και ισως να είναι για πιο βαρύ Ε60 v8 ή diesel και προχώρησα στην αγορά eibach pro kit που χαμηλώνει 3cm.Αντε πάλι λύσιμο δέσιμο και το αποτέλεσμα ήταν το αυτοκίνητο να παρέμεινει ψηλό μπροστά όπως ήταν και σηκώθηκε ελάχιστα πίσω!!! Τι να κάνω έχω μπερδευτεί πολύ.Πριν είχα τα b6 με απλά ελατήρια μαμά και απλές αντιστρεπτικές και καθόταν άριστα. Γνωριζετε κάποιον μηχανικό που ξέρει καλά τα Ε60 να πάω; Πείτε γνώμες γτ έχω ξοδευτεί χωρίς αποτέλεσμα
-
Ετικέτες Θέματος
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP