Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 220

Θέμα: Jaguar xj6 series II 1975 Restoration (by takis n nikos)- what can possibly go wrong?

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    drift land
    Rides
    4

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο jaws Εμφάνιση μηνυμάτων
    Νικο, καλο ειναι να δανειστεις ενα οργανο συντονισμου καρμπυρατερ (αν δεν εχεις) για να τα φερεις ακριβως σε ομοια ρυθμιση...
    Παρεπιπτοντως τα s.u τα εχει σε ιδιαιτερη εκτιμηση ο πατερας μου και μαλιστα τα "παιζει στα δαχτυλα" οσον αφορα συντηρηση και ρυθμισεις, βλεπεις κατοχος mini 1275...
    Δεν εχω ξαναγραψει στο θεμα σου αν και το παρακολουθω και εχω να πω μπραβο που ασχολειστε με τον πατερα σου με το jag και που κανετε παρεα τα μαστορεματα! Αυτες οι στιγμες πατερα-γιου ειναι που μενουν και αν ειναι ενα πραγμα που απολαμβανω περισσοτερο με τον πατερα μου ειναι αυτα τα Κυριακατικα πρωινα με καστανιες, γερμανοπολυγωνα και ελληνικο καφε.
    Καλη συνεχεια και να μας κρατας ενημερους με την πορεια της αγγλιδας!
    εχεις δικιο..πραγματι χρειαζεται το συγκεκριμενο οργανο...πραγματικα λυνει χερια...το σκεφτομουν να το παραγγειλω..δυστυχως τακης δεν εχει...

ο πατερας μ δυστυχως εφυγε απο τη ζωη πριν 1.5 χρονο, οποτε ειμαι μονος μ να φτιαχνω την κυρια κομησσα του!!ειμαι σιγουρος οτι απο καπου χαμογελα και μας βλεπει ομως!!

υγ..τακης ειναι ο μηχανικος...

2. The Following 8 Users Say Thank You to nik200 For This Useful Post:

BILL007 (24-04-22), jannisa (20-04-22), nikos valvetronic (23-04-22), Ptboul (20-04-22), S8N (20-04-22), Stamatis (20-04-22), VanVIC (21-04-22), wheelman (27-06-22)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP