Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 48

Θέμα: Αλλαγή μοτερ Ν40 σε Ν42?

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Αθηνα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Επισης να αναφερω και κατι εξτρα μεσα σε ολα αυτα..

Το γνωριζω οτι το ιδανικο ειναι αντι να μπεις στην διαδικασια να τα κανεις ολα αυτα, στα ιδια λεφτα βαζεις ενα 6κυλινδρο τουμπανο και εισαι μια χαρα! Ομως οταν παιζει το οικονομικο κομματι, το κομματι της συντηρησης οταν χρησιμοποιεις ενα αμαξι σε καθημερινη βαση για διαδρομες εντος πολης 25 χιλιομετρων την ημερα τοτε τα σχεδια αλλαζουν. Και επισης μεσα σε ολα, οταν ειναι να βαλεις ενα αλλο μοτερ επειδη ποτε δεν εισαι σιγουρος τι εχει πρεπει να το ανοιξεις και περα απο την αγορα της μετατροπης να χρειαστει να ριξεις και επιπλεον χρηματα για να το φερεις σε μια σωστη κατασταση.
    Σε αυτη την περιπτωση προτιμω να φτιαξω το δικο μου που ξερω τι εχει, τι του εχω κανει και στην τελικη δεν θα κλαιω καθε φορα που θα το βαζω μπροστα γιατι θα θελω να το πατησω και θα σκεφτομαι την βενζινη και την συντηρηση και θα πηγαινω με το ποδι στο γκαζι ισα να γλυφει.. Ασε που το παρανομο μια-δυο-τρεις καποια στιγμη θα σου κατσει στραβη και θα το φας το προστιμο στο αλλαγμενο αδηλωτο μοτερ.
    Η επιλογες ηταν η φτιαχνω το δικο μου και το κραταω για αλλη μια 10ετια (ελπιζοντας να εχουν φτιαξει λιγο τα πραγματα στο κομματι της υποδομης για τα ηλεκτρικα!), η θα το εδινα με μιση καρδια και θα επαιρνα ενα μικροτερο καινουριο απλα και μονο για να κανω την δουλεια μου, μιας και δεν υπαρχει κατι που να μου τραβαει το ενδιαφερον στα καινουρια μικρα.. Για μεγαλυτερα δεν το συζητω, δυστηχως μας εχουν καταστρεψει οικονομικα ειναι απλησιαστα.. ποσο δε τα bmw που οσο και αν θελω ειναι απλα ενα ονειρο μακρινο..

2. The Following 4 Users Say Thank You to SoNiC_77Gr For This Useful Post:

BILL007 (08-06-21), isou (05-06-21), nikos valvetronic (06-06-21), tolaros96 (05-06-21)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP