οχι δεν με μπερδεψες αλλα εγω ειμαι ατμοσφαιρικος χωρις πιεση λαδιου στην οθονη και χωρις βεργα στο λαδι.

αλλα δεν με πειραζει γιατι στο τελος εχω απαντηση ,ναι εχω βαρυ ποδι και ακομα και στα προαστια που γυρναω καθημερινα ετσι παω.το μονο μειονεκτημα στον τροπο χρησης μου ειναι οτι κανω πολλα σταματηματα κρυα λογω δουλειας μεσα στην μερα σε κοντινες αποστασεις ,αν μπορεις να το πεις, των 6 χιλ. μπορει απο το πρωι μεχρι το μεσημερι να κανω πανω απο 10 αν θεωρειτσι πολυ.οποτε το 5 αριγια τον τροπο οδηγησης μου και το κλιμα της θεσσαλονικης φανταζομαι οτι με καλυπτει. στον δευτερο αριθμο χρησιμοποιω το 30αρι οπως λεει η μαμα.και μου ειπαν να παω σε 40αρι γιατι οπως λες και εσυ ''οσο ανεβαινει η θερμοκρασια του λιπαντικου ειναι σα να εχουμε μικροτερο δευτερο νουμερο στο δεικτη ιξωδους'' οποτε να ειμαι καλυτερα προστατευμενος με το μεγιστο των προδιαγραφων που δινει ο κατασκευαστης αν χρειαζομαι καλυτερη προστασια,οταν το λαδι αρχισει και κατεβαινει σαν συμπεριφορα γινεται πιο λετπο.αλλο να ξεκινας απο 30αρι και αλλο απο 40αρι.ισως αυτο να ενοουν αυτοι που μου ειπαν οτι γινεται πιο λεπτο.βεβαια αυτοι το καταλαβαινουν οτι γινεται εξαιτιας της εξω θερμοκρασιας αλλα εσυ το ανελυσες σωστα και αφορα τις πιεσεις που δεχεται ο κινητηρας.