-
Το θεμα ειναι γνωστο εδω και πολλα χρονια. Ο εμπορος ο @ρχ^^^ας ειχε το θρασος να σου πει οτι εκανε και λαθος η αντιπροσωπεια που στο ειπε αντι να βαλει την ουρα στα σκελια. Εγω ειμαι παθων σε αυτοκινητο του πατερα μου και σε παπακι αν ειναι δυνατων!!! Προσφατα φιλος πουλησε Ε46 με 240.000χλμ με πληρες ιστορικο συντηρησης και ο εμπορος που το πηρε τα κατεβασε στα 160.000, βρηκαμε τον καινουριο ιδιοκτητη και σκεφτεται να παει του το πει και αν το κυνηγησει δικαστικα θα παει για μαρτυρας στο δικαστηριο. Εν συντομια η ιστορια του πατερα μου
Ψαχναμε για Ε36 316 το 1999, μετα απο αρκετο ψαξιμο και μεσολαβηση ενως γνωστου που ηταν και μηχανικος σε μεγαλη αντιπροσωπεια BMW δυτικα βρηκαμε ενα πολυ ωραιο κυππαρυσι 316 με πολυ καλο εξοπλισμο(μεχρι και cruise control ειχε 1994 μοντελο!). Αφου πληρωσε κασερακι ο μπαμπας μετα απο λιγο καιρο συναντα τον προηγουμενο ιδιοκτητη εντελως τυχαια, ο οποιος αναγνωρισε το αμαξι απο ενα αυτοκολητο που ειχε στο τζαμι. Ειχε δωσει το Ε36 ανταλλαγη και πηρε τοτε το καινουριο Ε46 μολις ειχε βγει. Στη συζητηση επανω αναφερθηκαν τα χλμ τα οποια ηταν γυρω στις 140.000χλμ και εχεις το αγορασαμε με 80.000χλμ. Το αποτελεσμα ηταν να παει ο πατερας μου απο εκει και να ζητησει τα ρεστα. Ο ιδιοκτητης της αντιπροσωπειας φυσικα και αρνηθηκε οτι το εχει κανει αυτος και μας προτεινε να το παρει πισω στην αξια που το αγορασαμε και να παρουμε το Ε46 σε καλη τιμη. Ο πατερας μου αρνηθηκε και τα βρηκανε κανοντας ενα μεγαλο σερβις αλλαγη λαστιχα και αντικατασταση μιας καμενης αντιστασης απο το θερμαινομενο καθισμα.Εμμεσα ομως παραδεχτηκε το λαθος του κανοντας ολα αυτα.
quattro ist fur sissies
-
The Following 2 Users Say Thank You to savvas bmwdakias For This Useful Post:
chrisgiapz3 (04-12-16), Panagiotise46 (19-11-16)
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP