Με μια μικρή καθυστέρηση (4 ετών) σας ενημερώνω για το compact που έχει πλέον τον M54!
Η μετατροπή έγινε το 2012 στο συνεργείο ΣΙΤΑ - ΦΛΑΣΚΗ.
Άψογος επαγγελματισμός και το κόστος εντός λογικής.
Αλλάξαμε κινητήρα - πλεξούδα - σασμάν (με το δικό μου διαφορικό), έγινε επαναπρογραμματισμός στον εγκέφαλο και ο Νίκος μου έδωσε εγγύηση για ότι πάθει εκτός φυσικά από τις περιφερειακές βλάβες.
Όλα πήγαν τέλεια.
θυμάμαι όταν πήγα στο συνεργείο να το πάρω που χάζευα τη μηχανή κανά 10λεπτο... Ήρθε ο Νίκος και μου είπε ότι εκτός των άλλων είμαι τυχερός γιατί το μοτέρ φοράει εκκεντροφόρους Kent.
Το έβαλα μπροστά, άκουσα το θόρυβο και παραλίγο να κατουρηθώ από τη χαρά μου.
Έφυγα από εθνική και πήγα καρφί Έδεσσα. Στη διαδρομή άκουγα έναν περίεργο θόρυβο από το σασμάν.
Γύρισα Αθήνα την επόμενη, πήγα στο συνεργείο. Ο Νίκος και οι άλλοι μηχανικοί το τσέκαραν, και άλλαξαν σετ συμπλέκτη ΔΩΡΕΑΝ μαζί με λάδια - φίλτρο.
Το πήρα πάλι και πήγα Αιδηψό μέσω Χαλκίδας (ναι από τις ωραίες στροφές). Διανυκτέρευση και το επόμενο πρωί πέρασα απέναντι (στη Γλύφα) με το φέρυ και γραμμή για Γιάννενα.
Δε νομίζω να βρήκα κάποιον στο δρόμο που να μην τον προσπέρασα, αν και έριχνε ψιλοβρόχι.
Μετά από 4 χρόνια σας πληροφορώ ότι τα προβλήματα που έχει βγάλει δεν έχουν να κάνουν με την μετατροπή.
Είναι βλάβες που βγάζουν γενικά όχι μόνο τα BMW αλλά και τα περισσότερα αυτοκίνητα, και πιστεύω πως εκτός από τις φυσικές φθορές, τις ίδιες βλάβες θα έβγαζε και με τον παλιό κινητήρα δηλαδή:
Άλλαξα πριν 2 χρόνια την αντλία υδραυλικού τιμονιού με κόστος 250 ευρώ μαζί με τα εργατικά.
Ένα εξάρτημα από το δυναμό που δεν θυμάμαι ακριβώς τι ήταν (κάτι σαν βάση ρουλεμάν στρογγυλό).
Αντιμετώπισα πριν ένα χρόνο μια διαρροή λαδιού πάλι από την αλλαγμένη αντλία (διαρροή από σωλινάκι αν δεν κάνω λάθος).
Άλλαξα αμορτισέρ εμπρός πριν ένα χρόνο
Άλλαξα συνεμπλοκ εμπρός πριν ένα χρόνο
Σε 2 εβδομάδες θα αλλάξω αισθητήρα γωνίας κλίσης υδρ. τιμονιού, γιατί γ@μιέτ@ι το DSC και απενεργοποιείται μόνο του (ανάβει η ένδειξη στο καντράν DSC/αντισπίν μαζί με την πορτοκαλί ένδειξη φρένων), γεγονός επικίνδυνο όταν βρέχει.
Τέλος, σας ευχαριστώ για άλλη μια φορά για τις συμβουλές σας!
547968_4539358684693_1911982778_n.jpg
.68438_4539423126304_630298412_n.jpg
39818_1523519250592_7651737_n.jpg
...Ο λόγος για τον οποίο μια θρησκεία απορρίπτει τις υπόλοιπες θρησκείες, είναι ακριβώς ο ίδιος λόγος για τον οποίο και οι υπόλοιπες θρησκείες, απορρίπτουν τη θρησκεία αυτή.