Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο topmar Εμφάνιση μηνυμάτων
Κοίτα, έχω δοκιμάσει 2 παράλληλους εγκεφάλους τέτοιους, της DTUK (παρόμοιο με το δικό σου, με 3 σημεία κουμπώματος) και της RaceChip που φοράω τώρα. Επίσης, έχω δει και τα οφέλη του remap σε ίδιο ακριβώς αυτοκίνητο με το δικό μου, ενός φίλου μου. Σε όλες τις περιπτώσεις, έκανα δυναμομετρηση πριν και μετά για να δω πόσο ψεύδονται σε όσα υπόσχονται και πίστεψε με, ψεύδονται.

Πέραν του πρωτεύοντα λόγου της σωστής λειτουργίας στο αμάξι, εγώ θα ήθελα να ήξερα και τι πραγματικά δίνει επιπλέον αυτή η επιλογή, για να ζυγίσω το εάν τελικά άξιζε τα χρήματά του ή όχι.

Εγώ έχω ένα E90 320d PPK (197 HP) και υπόσχεται 222 ΗΡ!! Με το DTUK είχα θέμα συχνά με Check Engine, ήταν και μπελαλιδικο στις ρυθμίσεις. Με το RaceChip εδώ και 2 χρόνια, όλα ΟΚ, μετρημένο στα 209,4ΗΡ από 194,2ΗΡ πριν, σαφώς υποδεέστερα από τα 225ΗΡ που υποσχόταν και αυτό.

Την περισσότερη δύναμη την έδωσε το remap αλλά πιστεύω ότι πιέζεται στα όρια του κατασκευαστή το αμάξι (μηχανικά μέρη, turbo κλπ) με ότι αυτό συνεπάγεται για την μακροχρόνια αξιοπιστία του.

Sent from my Xiaomi Redmi Note 2
Συμφωνω απολυτα οτι με remap παντα παιρνεις παραπανω δυναμη. Δεν ηθελα να μπλεξω με τους προγραμματιστες παλι ομως και κυριως δεν ηθελα κατι ανιχνευσιμο λογω εγγυησης.
Η Ε90 320d αποδιδει μαμα 190 ιππους?? μολις φετος βγαλανε τον διλιτρο ντιζελ με 190.
Αυτα που σου δωσανε τα κουτια οντως φαινονται λιγα παντως. Αν και στο ντιζελ δεν περιμενεις θαυματα στις ψηλες στροφες. Πρεπει να σου γεμισαν αρκετα την καμπυλη ροπης στις χαμηλομεσαιες ομως.
Στο δικο μου νιωθω πολυ μεγαλη διαφορα κυριως απο τις 3500 σαλ και πανω, οπως το ηθελα. Δε μου αρεσουν καθολου τα μεγαλα overboost και τα βουνα ροπης.