Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 27

Θέμα: Anti-calc

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    3

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο bmw330vasilis Εμφάνιση μηνυμάτων
    κερακι μηπως να το περασεις....?
    εχω την εντυπωση οτι θα κανε δουλεια...
    Κέρωμα Βασίλη βοηθάει σίγουρα,απλά το κερί στο αμάξι έχει μικρή διάρκεια ζωής μετά απο μερικά πλυσίματα δεν υπάρχει ίχνος.Εγώ άντε να το κερώσω 2 φορές το χρόνο μετά πάλι τα ίδια.Γι αυτό θα ήθελα κάτι που να το καταπολεμά κατά το πλύσιμο...

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Monsta Εμφάνιση μηνυμάτων
    Βάλε Viakal....πλάκα κάνω βέβαια.

Αναλόγως το πόσο έχει εισέλθει το αλάτι μέσα στο βερνίκι, εξαρτάται και πόσο μπορεί να βελτιωθεί με ένα επαγγελματικό γυάλισμα. Βέβαια έχω δει περιπτώσεις όπου δεν μπορούσα να κάνω τίποτα και άλλες όπου γιατρεύτηκαν 100%. Η δικιά σου περίπτωση όμως μου ακούγεται από τις δύσκολες. Το αλάτι 'τρώει' το βερνίκι και του αλλάζει τα φώτα. Πόσο μάλλον όταν είναι σε υψηλή περιεκτικότητα.

Βασικά εφόσον το νερό περιέχει τόσο αλάτι, δεν έχεις πολλές επιλογές.

1) Αλλάζεις θέση παρκινγκ
    2) Το κουκουλώνεις με κάτι
    3) Το περνάμε williams. Η εταιρεία υπόσχεται ότι το αυτοκίνητο προστατεύεται και από άλατα, αλλά για να σου πω την αλήθεια δεν έχω δοκιμάσει ακόμα να κάνω αυτό το τεστ. Και αν δεν είμαι εγώ 100% σίγουρος, δεν το προτείνω (edit) με σιγουριά στους πελάτες μου.
    Φίλε μου δε ξέρω αν κατάλαβες,επειδή γράφεις παραπάνω για αλάτι δε μιλάω για αλάτι αλλά για άλατα που περιέχονται στο νερό ακόμα και αυτό που πίνουμε έχει άλατα απλά αυτό από το πηγάδι τα έχει σε μεγαλύτερη περιεκτικότητα.Γι αυτό βάζουν και το αντιθαμπωτικά στο πλυντήριο πιάτων για να μη μένουν αυτά τα στίγματα στα γυαλικά κτλ.Και το αμάξι αμα το πλύνεις (με κανονικό νερό απο το δίκτυο) και δε το στεγνώσεις μένουν πάνω αυτά τα στίγματα ειδικά άμα είναι σκούρο χρώμα...

Η κατάσταση δεν είναι τόσο δραματική με το πλύσιμο φεύγει απλά πρέπει να επιμείνεις γι αυτο έλεγα μήπως υπάρχει τίποτα που να βοηθάει.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Libanner : 22-05-10 στις 18:25

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP