-
Αν έχεις προσέξει όταν γράφω πάντα βάζω πρώτο πληθυντικό !
Ο λόγος που το κάνω είναι γιατί μας θεωρώ όλους υπεύθυνους , αλλά δε θέλω να θεωρεί κ κάποιος οτι κράζω μόνο τους άλλους !
Αν θυμάσαι έχω κατηγορηθεί για αυτό ! Όταν γράφω " φταίμε που τους πιστεύουμε " , "φταίμε που δεν ψηφίζουμε " , δε σημαίνει οτι αναγκαστικά ανήκω σε αυτή την ομάδα .... Το γράφω για να μη λέει κάποιος οτι βγάζω τον κωλο μου απέξω .
Δεν γνωρίζω ποιοι πήραν θαλασσοδάνεια . Δεν γνωρίζω κάν ποια δάνεια έχουν χαρακτηριστεί έτσι , αν κ τα έχω ακούσει στην τηλεόραση .
Οι λαμογιες που ξέρω των περισσότερων γύρω μου ήταν απέναντι σε συνεργάτες . Αυτές τις πληρώσαμε εμείς που συνεργαζόμαστε με αυτούς χάνοντας πολλά χρήματα .
Θέλω επίσης να διευκρινήσω πως επιχειρηματίες του δικού μου βεληνεκούς ( μαγαζάτορες ίσως ), δεν έχουμε ούτε τόσο ευρύ κύκλο , ούτε διασυνδέσεις - γνωριμίες κλπ , αλλά ούτε κ χρόνο να ασχοληθούμε με όλα αυτά , μιας κ τα μαγαζιά τρέχουν αποκλειστικά απο εμάς κ απαιτούν το 100 % για τουλάχιστο 12 ώρες ημερησίως ( πολλές φορές κ αρκετές παραπάνω ) .... Δεν παραπονιέμαι απλά θέλω να δείξω οτι δεν υπάρχει χρόνος να ασχοληθούμε με αλλ γύρω μας .
Ίσως κ για αυτό να μην έχουμε κ άποψη κ να βλέπεις να γράφουμε κάποιοι λίγο απότομα , λίγο ατσάλα ... Δεν τσουβαλιάζουμε .
-
The Following User Says Thank You to vagmag For This Useful Post:
Ετικέτες Θέματος
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP