Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 851

Θέμα: Eπικαιρότητα-Προβληματισμοί 09/2015

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
  1. #11
    Εγγραφή
    02-01-11
    Περιοχή
    Thessaloniki
    Ηλικία
    47
    Μηνύματα
    2.687
    Thanked
    6573
    Rides
    1

    Προεπιλογή

    Καθένας το βλέπει από την πλευρά του .
    Σε πολλούς ( ειδικά δημόσιους υπαλλήλους ) , έχει δημιουργηθεί η εντύπωση ότι τα 50 ευρώ επιπλέον που θα πάρουν στο μισθό τους , θα αποτελέσει ρευστότητα για την αγορά .
    Δε διερωτάται κανένας που θα βρεθούν τα χρήματα αυτά ;
    Παρήχθησαν επιπλέον πλούτος , κ θα αμοιφθουν με αυτά κάποιοι ;
    Έγινε επιπλέον εργασία , επιπλέον έργο , κοινωφελές , το οποίο έφερε νέα έσοδα κ αυτά θα δωθουν σε αυξήσεις ;

    Αυτό που συνήθως γίνεται , είναι για να δωθουν αυτές οι οποίες αυξήσεις , κάποιοι θα πρέπει να καταβάλουν τα ποσά αυτά σε μορφή φόρων στο κράτος .

    Ένα παράδειγμα είναι το τέλος επιτηδεύματος .
    Αυξήθηκε από 500 σε 650 για πολλούς , και από 800 σε 1000 για εταιρίες .
    Περίπου 900.000 επιβαρύνονται περισσότερο κ περίπου 300.000 παίρνουν αύξηση !
    Οι 900.000 αυτοί εργάζονται το ίδιο ή κ περισσότερο από ότι πριν , πιθανόν κάποιοι να είναι ανασφάλιστοι , να ζουν στην αβεβαιότητα του ανταγωνισμού κλπ κ καλούνται να πληρώσουν ένα επιπλέον ποσο που θα αποδωθει σε υπαλλήλους του δημοσίου που επίσης πολλοί μπορεί να εργάζονται σκληρά , αλλά είναι διασφαλισμένοι στο θέμα της ασφαλείας υγείας κ της θέσης τους.

    Ψάχνουμε επιπλέον έσοδα από τέλη κυκλοφοριας ! Θα πληρώνεσαι ίσως επιπλέον κ ο άνεργος που απλά έχει αυτοκίνητο !
    Ψάχνουμε επιπλέον έσοδα από την ιδιωτική εκπαίδευση , βάζοντας ίσως ΦΠΑ , θα πληρώσει πάλι ο άνεργος για να στείλει το παιδί του σε φροντιστήριο .
    Και τόσα αλλά ....

    Αυτά καλούνται να πληρώσουν ακομα κ οι άνεργοι γιατί το ταμείο είναι μείον !

    Από αυτό το ταμείο , θα δωθουν αυξήσεις σε κάποιους ! Δεν είναι κατανοητό !

  2. The Following 8 Users Say Thank You to vagmag For This Useful Post:

    A8hnaios (06-11-15), chrisgiapz3 (07-11-15), Konstantinos E60 (06-11-15), Leonidas_E39 (06-11-15), mitsos_chania (06-11-15), Panmilios (01-12-15), scania124 (06-11-15), Thomelef (06-11-15)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP