Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο turbodog Εμφάνιση μηνυμάτων
Εγω θα εβαζα κατι πιο επωνυμο και πιο δοκιμασμενο. Παρε και αλλου να παρεις προσφορες απο καποιο επωνυμο ρεκτιφιε πχ Δρακος.



Ενα s3 (4 κυλινδρο) που εφτιαξε προσφατα φιλος πληρωσε για πιστονια, μπιελες, μεταλλα, βιδες κεφαλης συνολο 1100 ευρω με wossner,ZRP,ACL,ARP.



Εχε υποψιν οτι το ρεκτιφιε, αν δεν κανει σωστη δουλεια οτι πιστονι και να βαλουμε μεσα δεν θα δουλεψει σωστα.



Wiseco, CP, wossner, JE ειναι αυτα που χρησιμοποιουνται συνηθως.

Απο οτι εχω καταλαβει εσυ αναφερεσαι στα DP. Εγω προσωπικα δεν θα πληρωνα ακριβοτερα (μαλλον ουτε καν θα τα εβαζα) κατι που δεν εχει αποδειξει την αξια του σε βαθος χρονου. Αυτη ειναι η αποψη μου που δεν ειναι απαραιτητα να ειναι και η σωστοτερη.

Ακριβως φιλε... Απο την dp πηρα προσφορα... Τον Δρακο τον ειχα ξεχασει τελειως... Θα ρωτησω και εκει... Η τιμη που τα πηρε ο φιλος σου μου ακουγεται παρα πολυ καλη


Sent from my iPhone using Tapatalk