-
Ταξίδι μέχρι τη Λαμία σήμερα .
Η συνολική κατανάλωση μέχρι τώρα στα 5,7 λέει το trip .
Περιλαμβάνει την κίνηση στην πόλη , την πορεία στη Θεσσαλονίκη που πέτυχα , κ ταξίδι μέχρι τα 130 .
Το είχα γεμίσει με 50 λίτρα , μιας κ το παρέλαβα εντελώς άδειο (έλεγε ότι απομένουν μόλις 6 χλμ ) . Πλέον μετά κ τα χιλιόμετρα του ταξιδιού λέει ότι έχει αλλά 840 !!! Αν δεν είναι αισιόδοξο , είναι εντυπωσιακό .
Πολύ καλός έλεγχος του αμαξώματος . Το έχω φορτώσει κ 350 κιλά !!!
Άριστα φρένα . Ακομα κ στις στροφές πατάει πολύ καλά κ το τιμόνι είναι άριστο !!!
Στις στροφές είναι άριστο ! Στην ευθεία κ στις καμπές ΔΕΝ είναι καλό . Δείχνει σκληρό , αλλά μόλις λίγο το γυρίσεις , κ ενώ τελικά δε χρειάζεται πολύ δύναμη για να το κάνεις , στην επαναφορά θέλει περισσότερη προσπάθεια για να γυρίσει .
Δεν μου άρεσε στην εθνική ... Σαν να πρέπει να το ζυγίζω συνέχεια κ αυτό θέλει κ δύναμη !!!
Καλός ήχος από το ηχοσύστημα ! Δεν πήρα usb stick , μαζί μου κ άκουγα ράδιο όπου έπιανε κάτι της προκοπής ...
Χειροκίνητη ρύθμιση καθρεπτών ! Χρόνια είχα να το δω σε νέο αυτοκίνητο !
Είχα γράψει ότι το κλειδί δε φέρει κάποιο κουμπί επάνω . Ενώ το αυτοκίνητο έχει κεντρικό κλείδωμα , το οποίο μάλιστα ενεργοποιείται κ ασφαλίζει μόλις ξεκινήσεις , δεν έχει κουμπί . Αποτέλεσμα να κλειδώνεις κ να ξεκλειδωνεις την πόρτα του οδηγού . Το κακό είναι ότι είναι μόνο του οδηγού . Ξεφόρτωσε λοιπόν από το κάθισμα του συνοδηγού , έκλεισα την πόρτα κ έπρεπε να ξαναπάω στην πλευρά του οδηγού για να κλείδωσω . Κ αυτό είχα καιρό να το ζήσω !!!
Το σασμάν μάλλον είναι κοντό πολύ . Με 6η κ 2000 στροφές έχει μόλις 95 χλμ .
Είναι πολύ εύχρηστο όμως , όπως κ ο συμπλέκτης . Πολύ μαλακά στη χρήση κ πολύ γλυκό κούμπωμα . Το ανακάτεμα της σούπας , γίνεται χωρίς κόπο κ σχεδόν φυσικά . Καθόλου κουραστική διαδικασία .
Αυτά .
-
The Following 11 Users Say Thank You to vagmag For This Useful Post:
A8hnaios (18-10-15), Alex_ (19-10-15), BILL007 (19-10-15), chrisgiapz3 (19-10-15), deepBLUE (19-10-15), diosak (19-10-15), Konstantinos E60 (19-10-15), Leonidas_E39 (19-10-15), menios (18-10-15), nik200 (19-10-15), pilot (18-10-15)
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP