Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο mark e92 Εμφάνιση μηνυμάτων
Το ότι είναι γρήγορο δεν λέει κάτι.
Έχεις καταλάβει ότι χάλασες ένα σκασμό λεφτά και αμάξι δεν έχεις;
το οτι μου καρφωθηκε να παω ταξιδι ΞΑΝΑ μετα απο 3 χρονια φιλε δεν σημαινει οτι δεν εχω αμαξι...Βεβαια ο φοβος υπαρχει γτ τον τελευταιο χρονο εχει αναζωπυρωθει η κατασταση με τους αλλαγμενους κινητηρες κ ετσι...γι'αυτο κ το συζηταω μαζι σας κ παιρνω γνωμες για να αποφασισω...Αν ο νομος εφαρμοστει παντου σε ολη την Ελλαδα κ σε ολους τοτε δεν θα κυκλοφορει κανεις η θα κυκλοφορουν οι μισοι....ακομα κ ενα απλο συμβατικο αυτοκινητο οταν χαλασει ο κινητηρας κ χρηζει αντικαταστασης ο ιδιοκτητης τι παει κ κανει το δηλωνει??τουλαχιστον εδω στα νησια δεν ισχυει κατι τετοιο...εδω δεν υπαρχει ΚΑΝ ΚΤΕΟ να περασεις το αυτοκινητο....κ για να σου αποδειξω τι μπουρδελο ειμαστε φιλος ειχε ραλλυ πεζο 106 κ το 2010 ειχε ερθει κινητη μοναδα κτεο με εναν υπαλληλο κ περνουσε τα αμαξια κτεο...ΟΛΟΙ εσπευσαν να περασουν οπως κ ο φιλος μου...πληρωσε παραβολα τα παντα ολα...φευγει παει αθηνα τον σταματανε κ του ριχνουν 500 ευρω προστιμο γιατι αυτο το κτεο του ειπαν δεν υφιστανται....κ μενει ******ς....ακομα τρεχει...θελω να πω οτι ολα ειναι σχετικα...εγω εδω κυκλοφορω κανονικα πληρωνω την ασφαλεια μου χωρις να δινω κ πολλα δικαιωματα...βεβαια ο νομος υπαρχει το θεμα ειναι οτι δεν εφαρμοζεται σωστα κ σε ολους....Παρε παραδειγμα το καπνισμα στους κλειστους χωρους....βλεπεις να εφαρμοζεται κατι???ολα σχετικα ειναι φιλε για το τι αμαξι εχει ο καθενας η δεν εχει οπως λες.Κ στην τελικη ετσι οπως εχει ερθει η κατασταση χαιρομαι που ''φοροδιαφευγω'' 1400 κυβικα απο το μπουρδελοκρατος....γτ κ να τα πληρωνα απλα θα ενιωθα πιο ******ς....