Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 198

Θέμα: Alfa Romeo Giulia

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Ptboul Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν δεν έπαιρναν φωτιά* καλά ήταν.

*Αληθινό παράδειγμα Χ2 φορές μάλιστα σε φίλο-τρελαμένος αλφάκιας ο πατέρας του στα 90ς. Τελικά κατέληξε με Japan αμάξι στα γεράματα.
    Και τα Μ3 Μ5 όταν δεν σπάνε από μεταλα μπουλ, και αυτά καλά είναι. Πέραν τούτου και τα μεν και τα δεν, είναι μοτέρ απολαυστικοτατα για τον οδηγό.

Από αυτή τη πλευρά μιλάω και όχι από άποψη αξιοπιστίας.

Το 1.7 ήταν ένα ιδιαίτερο μοτέρ, που έκανε την 145 να είναι αμαξάρα για την εποχή του 94-95-96.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο vagmag Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αποτελεσματικό είναι , όμορφο για τετράπορτο το λες... αλλά ίσως και λίγο κραυγαλέο..... (προσπαθεί πολύ)

Γιατί θεωρείς κοροϊδία τα 75000 ευρώ που έχει αρχική τιμή ;; 95000 ευρώ είναι η ειδική έκδοση που λανσαρίστηκε νομίζω.

Εντάξει και εγώ θεωρώ ότι η ποιότητα των bmw είναι πολύ πεσμένη τα τελευταία χρόνια...
    Γιατί όμως θεωρούμε ότι η alfa ΔΕΝ θα έχει καλή ποιότητα και ότι θα πρέπει να πουλήσει φτηνά ;;;;
    Νομίζω ότι το τοποθέτησε εκεί από θέμα τιμής, για να δείξει κύρος, και σε ποιους στοχεύει!
    Επίσης αν και είμαι σίγουρος ότι θα παίξουν εκπτώσεις, νομίζω ότι γνωρίζουν ότι θα πουλήσουν λίγα σχετικά με την bmw, οπότε μάλλον το σκεπτικό είναι ότι λίγα με υψηλό κέρδος ... είναι καλύτερα από λίγα με μικρό κέρδος χαχαχαχα

Για να επανέλθει η εταιρία ... θέλει πολύ χρόνο !
    Ότι τα τελευταία χρόνια έχασε το δρόμο της.... είναι φανερό... αλλά μία τέτοια αλλαγή πορείας περιμένουμε τόσα χρόνια !!!!

ΥΓ: Θωμά δουλειά δεν έχουμε... και ασχολούμαστε με μελλοντικές alfa
    Βαγγέλη, εγώ δεν κάνω θέμα σχετικά με την ποιότητα, απλά αναφέρω ότι και η πεμβε δεν είναι και τέρας ποιότητας.

Σχετικά με το αν είναι κοροϊδία η τιμή του, φαντάσου αν θα πλήρωνες 90-100κ για να πάρεις ένα SEAT με 510 άλογα.

Το να πεταχτείς μια και έξω στην ίδια κατηγορία με τα Μ, προϋποθέτει και κάποια πράγματα, με λίγα λόγια πρέπει να το δει ο κόσμος και να μείνει με το στόμα ανοιχτό.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

2. The Following 2 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

diosak (19-09-15), vagmag (19-09-15)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP