Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 3152

Θέμα: επικαιρότητα-προβληματισμοί 27/8/13 and on

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Ntinos εγώ δεν υπονόησα ότι είμαστε άμοιροι ευθυνών. Αντιθέτως μάλιστα και συμφωνώ και ότι οι περισσότεροι λειτουργούσαν όπως το παράδειγμα που περιγράφεις. ΑΛΛΑ δε μπορούν να με πείσουν οι ξένοι που μας κουνάνε το δάχτυλο ότι πρέπει ο λαός εγώ και συ να ξεπληρώσουμε και να πληρώνουμε τόκους για
    τα στραβά υποβρύχια που μιζαρανε οι Γερμανοί τον Άκη και μας τα φόρτωσανε. Εχω μάθει και για μια αντίστοιχη φουρνιά από τανκς που δεν δούλεψαν ποτέ αλλά δεν έχω στοιχεία...
    Τα δισεκατομμύρια της Siemens που όλοι ξέρουμε ότι λαδωθηκε όλο το πολιτικό σύστημα τότε και δε βγάζει κάνεις αχνά.

Να αύξησω τον ΦΠΑ στα νησιά να πάνε όλοι οι τουρίστες στα παραλία της Τουρκίας που είναι γεμάτο ξενοδοχεία Γερμανικών συμφερόντων
    Να μειώσουμε τη δαπάνη στις ένοπλες δυνάμεις αλλά όχι από εξοπλισμούς μιας και αυτά τα αγοράζουμε από Γερμανία-Γαλλια.
    Πείτε μου κάποιος με πόσο επιτόκιο δανείζομαι εγώ που θέλω να επενδύσω εδώ στην Ελλάδα και πόσο επιτόκιο ο Γερμανός.
    Είμαστε και μάλλον έτσι θα παραμείνουμε τα παραπαιδια της ευρωζωνης. Τι να κανουμε , ας πληρώσουμε για να μάθουμε τι ψηφιζαμε τόσα χρόνια. Αν κάι χλωμό το κόβω...

2. The Following 3 Users Say Thank You to spaka For This Useful Post:

chrisgiapz3 (02-07-15), Nick bmwlover (01-07-15), pilot (01-07-15)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP