Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 3152

Θέμα: επικαιρότητα-προβληματισμοί 27/8/13 and on

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

πραγματικά μένω άφωνος...

με λίγα λόγια συζητάμε για ναι ή όχι, χωρίς κανένας να γνωρίζει το τι θα γίνει με το ένα ή το άλλο αποτέλεσμα. ναι σε τι? σε 8δις φορολογία εκ των οποίων τα 200 μόνο είναι περικοπές απο τις αμυντικές δαπάνες? προτιμώ να κόψω το χέρι μου αν είναι να πληρώσω 56ή 58% φορολογία στους λεχρίτες όπως επίσης να ψηφίσω την έκτακτη εισφορά που θα διώξει όλες τις μεγάλες εταιρείες εκτινάσωντας την ανεργία στα ύψη, ενώ παράλληλα καταδικάζει τη χώρα στο να μην δεχθεί ούτε μια επένδυση για τα επόμενα και εγώ δεν ξέρω πόσα χρόνια.

οχι επίσης σε τι? τι θα γίνει μετά το όχι που βγαίνει ο κάθε αχαρακτήριστος και ζητωκραυγάζει χωρίς να έχει την παραμικρή ιδέα του τι θα γίνει? αντίδραση και έτσι? όπως πάμε και ψηφίζουμε σε κάθε εκλογές και τα αποτελέσματα τα βλέπουμε τώρα? όπως τον μλκ τον κουμπάρο μου που κάνει με ξένο κ@λο τον π@@στη απο την γερμανία? που τα τελευταία χρόνια απο το 09 τους ψηφίζει όλους και μετά τους βρίζει? και σήμερα που τρώει και χέζει στην γερμανία μου κάνει και προπαγάνδα υπέρ του όχι? και όταν τον ρωτάς...εξήγησε μου ρε φίλε τι θα γίνει αν ψηφίσουμε όχι για να ξέρω, σε κοιτάει στα μάτια, ενώ όταν τον ρωτάς αν το αποτέλεσμα βγεί όχι, θα γυρίσεις ελλάδα και σου αλλάζει κουβέντα?

εγώ ξέρω ότι απο σήμερα και για μία εβδομάδα έχει κυριχθεί στάση πληρωμών απο όλους προς όλους. μισθοί υπαλλήλων δεν θα μπορέσουν να πληρωθούν άυριο τελευταία μέρα του μήνα, επιταγές δεν θα πληρωθούν, ταμεία, φπα, κτλ κτλ...η χώρα είναι σε γενική στάση πληρωμών.

ξεκίνησαν και ακυρώνονται παραγγελίες. στα πάντα. τα δανεικά είναι μέχρι και αύριο και απο εκεί και πέρα η χώρα πρέπει να τα βγάλει πέρα μόνη της. 6 χρόνια χαμένα...

άξιοι της μοίρας μας είμαστε όταν εθελοτυφλούμε για τα πραγματικά προβλήματα και ψάχνουμε πάντα την εύκολη λύση, ενώ δεν χάνουμε ευκαιρία να πουλήσουμε πνεύμα κάνοντας προπαγάνδα για πράγματα που δεν έχουμε ιδέα.

ναι ή όχι...εγώ δεν πάω να ψηφίσω. το έχω πάρει απόφαση πλέον. μια ζωή βλάκες κλέφτες κυβερνάνε που τους εκλέγουν ζώα. οπότε ευχαριστώ, αλλά δεν θα πάρω. στο κάτω κάτω δεν θα κάνω τη διαφορά, αλλά ούτε και θα δώσω την ευχαρίστηση να ψηφίσω μια εκ των 2 επιλογών που δίνουν ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο αποτέλεσμα με διαφορά στο χρόνο του αποτελέσματος.

δεν με εκφράζει καμμία απο τις δύο επιλογές.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

2. The Following 7 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

Bitz (29-06-15), chrisgiapz3 (29-06-15), kostas 325 (30-06-15), Panmilios (29-06-15), pilot (29-06-15), Ptboul (29-06-15), vagmag (29-06-15)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP