Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο alexm Εμφάνιση μηνυμάτων
Ψάξε να το βρεις εάν θέλεις!!!
Καταρχάς καλημέρα. Πριν ποστάρω έψαξα στο επίσημο site της εταιρίας και βρήκα ΜΟΝΟ λάμπες xenon και όχι ballasts, kits, κλπ. To philipsxenon δεν μου φαίνεται ότι ανήκει στην επίσημη εταιρία και μεγάλοι άνθρωποι είμαστε, ξέρουμε γιατί κάποιος μπορεί να αγοράσει ένα τέτοιο domain.

Αυτό το ειρωνικό στυλακι του "θέλω λινκ διάψευσης" και " βρείτε μου το λινκ" άλλου και όχι εδώ!!!
Tη μόνη ειρωνεία μέχρι στιγμής, την βρίσκω στο παραπάνω σχόλιο σου. Αν το να διατυπώνεις μια ερώτηση αποτελεί ειρωνεία, μάλλον έχω ξεχάσει εγώ τη σημασία του διαλόγου. Αν πάλι είστε έτοιμοι μόνο για νεύρα και νταηλίκια (του στυλ ποιος είσαι εσύ που θα μας πεις έτσι κλπ), ok.

Για το αν αυτά που έχεις μέσα στο μυαλό σου είναι σωστά η όχι ψάξε να το βρεις, το φόρουμ και τα μέλη του δεν είναι υπάλληλοι σου για να λες " θέλω "
Και πάλι προτάσεις μια κατάσταση που δεν ισχύει, ως επιχείρημά σου. Έδωσα διαταγές; Υπάλληλοι μου; Ανέφερα πουθενά κάτι τέτοιο; Φυσικά και όχι. Έχω συμμετάσχει σε πολλά φόρα, αλλά τέτοια επίθεση από mod, δεν την έχω αντιμετωπίσει.

Συγγνώμη και για την ενόχληση.