Ωραία
Λογικά μετράνε άλογα στον στρόφαλο, σε εμένα δείχνει μέχρι 120 κάτι άλογα και 27 και κάτι κιλά ροπή. Αν μετράει τροχό, αυτό σημαίνει ότι εργοστασιακά έχω πάνω από 135 άλογα στρόφαλο, πράγμα αδύνατο. Ίσως το torque pro μετράει στρόφαλο, δεν ξέρω.
Και για cic.
Υπάρχουν διάφορες εκδόσεις NBT. Όλες το ίδιο δουλεύουν, αυτό που αλλάζει είναι το firmware. Κατά καιρούς γίνονται στα NBT κάποια updates. Θα πρότεινα να πάρεις NBT με ημερομηνία κατασκευής από το 2014 και μετά.
Δεν παίζει κανένα ρόλο το idrive στην λειτουργία του NBT, είτε με touch είτε χωρίς. Απλά αν υπάρχει touch (και η αντίστοιχη ecu για το handwriting module) μπορείς να γράφεις μέσω του touch. Δεν είναι υποχρεωτικό να πάρει κάποιος την ecu για το γράψιμο, μπορεί να έχει το touch controller και να δουλεύει όπως το απλό.
Το δικό σου αυτοκίνητο που είναι 3/13 (όπως και το δικό μου) θέλει το απλό navi controller. Είχα διαβάσει στο net ότι μετά από τον 7/13 όλα τα idrive είναι touch. Δυστυχώς δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να δεις ποια μοντέλα υποστηρίζουν KCAN1 ή KCAN2.