Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 53

Θέμα: ροϊκή εξέλιξη κεφαλής Μ54Β30

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Σε τσαντηρι (ΝΟ ΦΟΡΟΣ)
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο stefm5 Εμφάνιση μηνυμάτων
    επίσης για την ιστορία, δεν έχω τούρμπο για να μου περιορίζει το μέγεθός του την εξαγωγή. έχω κομπρέσσορα.
    Γνωριζω οτι εχεις κομπρεσσορα. Αναφερθηκες ομως παραπανω στα υπερτροφοδοτουμενα συνολα γενικοτερα και οχι στα κομπρεσσορατα μονο γιαυτο και σου εξηγησα το τι ακριβως λυσεις ακολουθουνται σε αυτα τα setup.

Στα κομπρεσσορατα τωρα, επειδη το κομματι της εξαγωγης συνεχιζει να παραμενει 'ατμοσφαιρικο' εχει καποιο νοημα η ροικη εξελιξη περισσοτερο απο οτι στα turbo, κυριως στο κομματι της εξαγωγης για να δωσουμε λιγο χωρο στα καυσαερια εξαγωγης αλλα και σε αυτην την περιπτωση, αρκετα λεφτα για λιγα αλογα αν ολα τα υπολοιπα παραμεινουν ιδια. Ροικη εξελιξη με φιμωμενο μη σχεδιασμενο σωστα χταποδι για τα αλογα που παμε, νομιζεις οτι θα δωσει πολλα αλογα?

Οπως εγραψα παραπανω, στα FI συνολα, ροικη κανουμε αφου εχουμε τερματισει τα υπολοιπα.Αυτην ειναι η αποψη μου, αλλα και πολλων αλλων που ασχολουνται σοβαρα με την βελτιωση κινητηρων.

Η αποψη του κ. Σεβνταλη σεβαστη, αλλα προσωπικα δεν θα την λαμβανα υποψιν. Ρωτωντας ενα καπακα αν αξιζει να βελτιωσω το καπακι μου, ειναι σαν να ρωταω εναν μαντρα αν τα αυτοκινητα που πουλαει στην μαντρα του ειναι ολα καλα.

Οπως σεβαστη ειναι και η δικη σου αποψη.

Καλα αποτελεσματα με το project σου
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη turbodog : 05-05-15 στις 11:55

2. The Following 3 Users Say Thank You to turbodog For This Useful Post:

A8hnaios (05-05-15), BILL007 (05-05-15), VanVIC (05-05-15)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP