Καλησπέρα σας παίδες... Λοιπόν από εντυπώσεις...... Χμμμμ (έπειτα από περίπου 1500km)
Να ανακεφαλαιώσω τις αλλαγές που έχουν γίνει:
1)προστατευτικά θόλων μπρος πίσω
2)μπάρα θόλων μπροστά weichers racing line
3)λάστιχα και μπαράκια ζαμφορ μπος πίσω
4)Τοπ μαουντ meyle hd πίσω
5)αποστάτες τροσών 10mm μπροστά και 15mm πίσω
6)χαμήλωμα (περίπου) 4 πόντους μπροστά και 3 πόντους πίσω
7)συνεμπλόκ ψαλιδιών παράκεντρα m3
Το μπροστινό σύστημα ήταν και είναι πολύ καλό. Δεν έχω λόγια. Τα μούτρα είναι στα χέρια σου κυριολεκτικά, ακόμα και με πολλά χιλιόμετρα!
Τώρα για πίσω.. Την πρώτη βδομάδα ήταν καλό ως μέτριο, όσο περνούσε ο καιρός έγινε βάρκα και κάτι "αμορτισέρ" άρχισε να κάνει θόρυβο στο πίσω μέρος και έβγαινε πολύ ψηλά σχεδόν στο τοπ μαουντ. Να μην τα πολυλογώ επικοινώνησα με την εταιρία μου άλλαξαν τα δυο πίσω αμορτισέρ μου άλλαξαν επίσης και τα ελατήρια με άλλα σκληρότερα, όμως πάλι τα ίδια.
Μου είπε ένα φιλαράκι από ένα συνεργείο (που κοιτάει πλέον και το αμάξι) πως τα αμορτισέρ είναι κλασμένα και μου πρότεινε αμορτισέρ bilstein από z3m καινούρια, με τα ίδια ελατήρια και ρυθμιστές, που είναι πιο σκληρή για να έχει την ίδια αίσθηση μπρος πίσω. Την βάλαμε πάνω στο αμάξι και η αλλαγή σε σκληρότητα έγινε αισθητή από την πρώτη κιόλας στροφή. Μέτρησα και καμιά δεκαριά λακούβες να το τσεκάρω.
Μπορώ να πω πως από θέμα ανάρτησης Τώρα το ευχαριστιέμαι σε όλα τα επίπεδα!![]()