Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο VanVIC Εμφάνιση μηνυμάτων
Εχω στήσει το synology DS214play με 6ΤΒ και απο'κεί μοιράζω σε όλο το σπίτι αλλά και παρακαολουθώ και εξ΄αποστάσεως όταν θέλω.
Ενώ το software του μηχανήματος έχει και και media station όπου βλέπεις (όπως και στο xmbc) όλες τις πληροφορίες των ταινιών μαζί με εξώφυλλο-ετικέτα, έχει και επιλογή να τρέξεις το plex media server.

To θέμα μου είναι οτι εκτός απο το κινητό και το tablet, θέλω αν γίνεται να έχω τέτοια "εικόνα" και όταν πάω να διαλέξω ταινία στην TV απο το media server της. Στις Panasonic που έχω στο σπιτι, οταν πάω να διαλέξω (μέσα απο τα αρχεία του Synology που βλέπει το media server της TV), μπορώ να βλέπω μόνο τους τίτλους των ταινιών, χωρίς άλλες πληροφορίες.
Σκεφτόμουν μήπως το plex media server μπορούσε να με βοηθήσει σ'αυτό που θέλω.
εγω την δικια μου πανα με το που τη προσθεσα στο δικτυο μου, στον δικο της media player φορτωνω τον nas και μου δειχνει λιστα με τα περιεχομενα(ταινιες, φωτο κλπ). Κατι τετοιο θα βλεπεις αλλα λογικα εσυ μιλας για να εχεις κατι τετοιο? με εξωφυλλο ινφο κλπ?

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Bellof-3 Εμφάνιση μηνυμάτων
Επειδη μπαινω φανταρος θα χρειαστω εξτρα μπαταρια... σκεφτομαι ενα powerbank η ενα battery case (ισως και τα δυο)... Εχετε κατι υπόψη?
bank γτ το case θα σε κουρασει.
καλυτερα ενα bank με πανω απο 5000mah για να το χεις μονιμα σε μια πλαινη τσεπη