Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Blacktan Εμφάνιση μηνυμάτων
Πιθανως για καποιους να εχει σημασια η πληροφορια που θα δωσω για τον υπολογισμο των μεταφορικων.
Ο εγκεφαλος του 1.6 βενζινη ζυγιζει 1230 χλγραμμα
Και οι διαστασεις του ειναι : 24 χ 20 χ 7
Η DHL για ενα τετοιο δεμα μου ζητησε 100¤ (με φπα) για εγγυημενη παραδοση next day εως 12.00 το πρωι.

Ο κονιορδος ειναι ετοιμος λοιπον και περιμενει την DHL να τον παραλαβει...
Χρήσιμες οι πληροφορίες
Στα 100 ευρώ είναι και η ασφάλεια μέσα?

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο karavag116d Εμφάνιση μηνυμάτων
εγω μεσα ειμαι!εξαλλου ακομα δεν εκανα καταθεση.η τουλαχιστον να ειναι 500 με το πηγαινε ελα γιατι αμα βαλεις και την εξπρες αποστολη...600 παει
Θες να τους ρωτήσεις ή να τους ρωτήσω? Η acs πόσα λεφτά ζήτησε και πότε θα είναι η ecu στο Βέλγιο?

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Blacktan Εμφάνιση μηνυμάτων
Θυμα της κρισης δεν λες τιποτα φιλε ... του father ειναι αλλα παραμενει ακινητο 13 μηνες τωρα. Τωρα που αλλαξε η νομοθεσια για φπ θα το ξαναβγαλουμε εξω . Λογικα εντος 15νθημερου γιατι οσο καθετε αυτο το αμαξι τοσα προβληματα βγαζει.
Πρεπει να δουλεψει και του αξιζει. Γιατι δεν ειναι αμαξι αλλα πολυθρονα με ροδες και ροπη να φανε και οι κοτες ...
Εχω παει οδικως 3 φορες με αυτο κων/πολη και δεν ειχα καταλαβει ταξιδι..anyway !

Ναι εχω ενα knn drop in filter μεσα. Δεν πιστευω να παιζει ρολο. Θα τους ενημερωσω παντως και σε ευχαριστω για το remind. Το ειχα ξεχασει κιολας.
Κρίμα τέτοια αυτοκίνητα να τα τρώει η σκόνη, καταραμένη κρίση
Κατά την γνώμη μου παίζει ρόλο το ελεύθερο φίλτρο γιατί αλλάζει η παροχή του αέρα στον κινητήρα και άρα πρέπει να αλλάξουν ανάλογα κάποιες παράμετροι στο remap. Δεν μιλάμε για μεγάλες αλλαγές αλλά κάποιο fine tuning σε σχέση με τα εντελώς μαμά ίσως το θέλει. Θα σου πουν καλύτερα οι ειδικοί της brp.
Έχω και εγώ στο πρόγραμμα να βάλω m-bumpers και ίσως και μια αεροτομή. Κρατάνε ακόμα αξία, ειδικά ο μπροστά. Υπολογίζω κανά 800αρι με τοποθέτηση-βάψιμο (φυσικά μεταχειρισμένοι από ebay). Φιμέ φοράς εργοστασιακά?