Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 440

Θέμα: Τρομολαγνειας συνεχεια...

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    1

Thumbs down Συγχρονος φασισμος

καλησπερα αδερφια,ειμαι σιγουρος οτι οι περισσοτεροι θα εχετε πληροφορηθει τα περιβοητα νεα μετρα π.χ κοψιμο 13ου-14ου μισθου,περαιτερω μειωση αποδοχων,συνταξεων κλπ.απο χθες το βραδυ λοιπον ειμαι πραγματικα σοκαρισμενος,διαπιστωνοντ ς οτι καποιοι με τους οποιους ΔΕΝ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ,αποφασισαν κ διεταξαν την "μετατροπη" των ελληνων σε νεοπτωχους εν ετει 2010.Αναφερω πρωτιστως τους 2 μισθους γιατι προσωπικα οπως πιστευω κ πολλοι συμφορουμιτες, με αυτους εκπληρωνουμε εκτος απο πολυ βασικες αναγκες κ την τακτοποιηση θεματων που εχουν σχεση με το χομπυ μας[τελη,ασφαλειες,συντηρηση] και που μετα απο αυτη τη λαιλαπα επαναλαμβανω ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ,οτι θα δυσκολευτω για να μην πω οτι θα αδυνατω να ανταποκριθω στα παραπανω.Δεν θελω να επεκταθω γιατι θα αρχισω να μιλαω πολυ ασχημα κ δεν το επιτρεπω καταρχην για το φορουμ μας.Συγχωρεστε μου την αγανακτηση αλλα θελω να μου απαντησετε στο εξης-αν αυτη η ξευτιλα που μας ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ δεν ειναι φασισμος,τοτε τι ειναι;Υ.Γ Επειδη σαν ανθρωπος ειμαι ρεαλιστης απλα σας ενημερωνω οτι ενδεχεται να πουλησω την μ3 Ε92 σε ποσο 60000 ευρω.Αν υπαρχει ενδιαφερον απο καποιον επικοινωνηστε με π.μ. Σας ευχαριστω.
    M3 THE FORCE OF HABIT

2. The Following User Says Thank You to andreasm3 For This Useful Post:

bill_m3 (30-04-10)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP