Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 435

Θέμα: M3,M5,335,535 απορίες

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Χανιά
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο alexm Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εδω στην Πατρα Βαγγελη.
    Λυση 1:
    Τα πατρον υπαρχουν, το σαλονι θα ειναι ετοιμο ραμμενο, φευγεις Σαββατο πρωι-πρωι και Κυριακη απογευματακι εισαι πισω με το νεο σου εσωτερικο.
    Λυση 2:
    Αποκλειεται να μην υπαρχει στην Θεσσαλονικη ενας καλός ταπετσιερης να σου φτιαξει το εσωτερικο, θα σου στειλω εγω κομματι του δερματος για να εχεις την αποχρωση και του λες θελω αυτο.
    Ολοι οι ταπετσιερηδες στην Ελλαδα απο τις ιδιες αποθηκες αγοραζουν και δεν ειναι πολλες, εκτος 2-3 μεγαλων εταιριων που κανουν εισαγωγη τα τομαρια μονοι τους.

Το θεμα ποιοτητας δερματος ειναι συνθετο και πολυπλοκο, με το ακριβο δερμα να μην σημαινει οτι ειναι παντα και το καλυτερο στην χρηση!!!
    Στην BMW π.χ ξερουμε τα δερματα Dakota-Nappa-Merino κ.λ.π. με το merino (δερμα αρνιου) να χρησιμοποιειται στα Μ ή στα Individual για ενα πολυ καλης ποιοτητας εσωτερικο.
    Το merino ειναι ακριβο δερμα με πολυ ωραια υφη, αλλα με την χρηση αποκτα εντονη γυαλαδα!!!

Η αποφαση για το αν θα αλλαξεις το εσωτερικο και που ειναι δικη σου, το κοστος ειναι περιπου στο χιλιαρικο και Σαββατο βραδυ θα περασουμε καλα στην Πατρα...
    για να θυμηθουμε για ΤΙ μιλαμε...

δε μου περισσευουν, αλλα 1000 ευρω για ετοιμο τετοιο εσωτερικο, δε μου φαινονται τοσο πολλα.

το μονο που δε μ'αρεσει που ειδα μολις τωρα στη φωτο...
    ειναι το "κλιπσακι" στη θεση της ζωνης ασφαλειας.
    _____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________

RTFM

2. The Following 8 Users Say Thank You to nikos1400 For This Useful Post:

A8hnaios (29-09-14), alexm (29-09-14), aristent (29-09-14), chrisgiapz3 (29-09-14), isou (29-09-14), vagmag (29-09-14), zaharias (29-09-14), ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Κ (29-09-14)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP