Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 440

Θέμα: Τρομολαγνειας συνεχεια...

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    2

Προεπιλογή

φιλτατε αρη, με σεβασμο στις χιλιαδες λεξεις που καθεσαι και γραφεις...

αλλα δεν προσθετεις απολυτως τιποτα στην κουβεντα.

τα εχουμε ξανακουσει χιλιαδες φορες ολα αυτα... δεν ειναι τιποτα αγνωστο, σε βαθμο που η επαναλληψη κουραζει...

ξερεις, πριν απο σενα υπηρχαν και αλλοι φοιτητες... κι εμεις υπηρξαμε και η διαφορα μας ειναι οτι μπορουμε λογω αυτου να κανουμε συγκρισεις.

ναι φιλε μου ειναι πολυτελεια για εναν ελληνα φοιτητη ενα 207...
    σε αγγλικα, αμερικανικα, γερμανικα πανεπιστημια (χωρες ατμομηχανες δηλαδη) ποσοι φοιτητες εχουν 207?
    οταν φοιτουσα εγω το παρκινγκ των φοιτητων ηταν αδειο. μονο κατι παπια, ενα ντουκατι (του φιλου μου του νικου του θεοδωρακη απ' το μοτο), και κατι σαραβαλα...
    εγω ο προνομιουχος τοτε, κατεβαινα με ζασταβα 750...
    και δεν το λεω ειρωνικα διοτι ημουν προνομιουχος οταν οι αλλοι ερχονταν με λεωφορειο.
    τοτε η μεση οικογενεια ειχε ενα αυτοκινητο (κι εγω επαιρνα της μανας μου για να κατεβω, δεν ηταν δικο μου). ποσα και τι αυτοκινητα εχει η μεση οικογενεια σημερα.

το πρωτο δικο μου αυτοκινητο το απεκτησα σε ηλικια 29 ετων (εργαζομενος φυσικα) και ηταν ενα μεταχειρισμενο φιατ παντα 1000.
    το ειχα παρει κατα συμπτωσιν μαλιστα απο τον ιδιο εμπορο που παρηγγειλε τις 14 λευκες καλιφορνια...

τοτε λοιπον ο καλος αυτος επαγγελματιας ειχε στη φατσα 14 φιατ παντα (προερχομενα προφανως απο γραφεια ενοικιασεων), σημερα εχει 14 λευκες καλιφορνια...
    ποσο φυσιολογικο ειναι αυτο?

εαν δεν εγινα αντιληπτος, δεν κατακρινω την προσπαθεια και την επιθυμια του καθε ανθρωπου για προοδο και καλυτερευση των συνθηκων εργασιας, κατοικιας, διασκεδασης κλπ.
    αυτο ειναι απολυτα φυσιολογικο και θεμιτο πραγμα.
    μακαρι να ειχαμε ολοι τη δυνατοτητα να ζουμε σαν πολιτες ανεπτυγμενης χωρας. μακαρι να επαιρναν οι φοιτητες καλιφορνια και οχι παντα.
    δεν ειναι κακο αυτο.

το κακο ειναι, οταν ζουμε μεσα με μια φανταστικη πραγματικοτητα, να θεωρουμε οτι στοιχειωθετουμε δικαιωμα να ζουμε οπως δεν αρμοζει στις συνθηκες τις χωρας που ειχαμε την τυχη ή την ατυχια να ειμαστε πολιτες.
    και να οικτροιζουμε ολον τον κοσμο οταν μας τραβα το -δανεικο- χαλι κατω απο τα ποδια.

ηταν απολυτα αναμενομενα να συμβουν ολα αυτα αρη. μαθηματικως βεβαια.

δυστυχως δεν παραγει απολυτως τιποτα η χωρα μας... αν αυτο δεν αλλαξει (και οι ευρωπαιοι μας εδωσαν ευκαιριες να αναδιαρθρωσουμε τη χωρα μας προσφεροντας για πανω απο 20 χρονια κονδυλια), δεν προκειται να ορθοποδησουμε...

εν κατακλειδι θα ηθελα να πω, οτι εγω δεν βλεπω καθολου ασχημα ολα αυτα που ερχονται.
    αντιθετως τα βλεπω δικαια και ευκαιρια να γινει κατι καινουργιο...

και μιας και ειμαστε αυτοκινητιστικο φορουμ και το θεμα μας ειναι η αυτοκινηση, μπορει στο νεο σκηνικο που θα διαμορφωθει να μην εχω Μ6, αλλα αυτο ειναι το τελευταιο που με νοιαζει.
    αλλωστε δεν εγινα καλυτερος ανθρωπος επειδη πηρα ενα καλο αυτοκινητο.
    ο ιδιος ημουν και πριν και ο ιδιος θα ειμαι και μετα.

οτι μπορει να μου προσφερει η εργασια μου, ευχαριστημενος θα ειμαι. εως τωρα μου προσφερε πολλα, αυριο μπορει να μου προσφερει λιγοτερα ή ακομα περισσοτερα. κανεις δεν ξερει.

οπως εχουμε ξαναγραψει (και μαλιστα ο μανος εχει ανοιξει ενα σχετικο θεμα), αν θελετε να αισθανθειτε πλουσιοι κοιταξτε γυρω σας τα πραγματα που σας προσφερονται δωρεαν.

η αφη, η αισθηση, η οραση, η ακοη, ενα χαμογελο ενος αγαπημενου προσωπου, το αρωμα ενος ανοιξιατικου αγρου, ενα ηλιοβασιλεμα στη θαλασσα και τοσα (μα τοσα) αλλα...
    και προπαντων μια καλη υγεια και διαθεση να χαιρεσαι τα μικρα τα καθημερινα.

αυτα οτι και να γινει δεν μπορει να τα παρει το δ.ν.τ. και ο οποιος αλλος ζηταει πισω τα λεφτα που εδωσε.

ετσι εγω προτεινω να επικεντρωθουμε στο μελλον, σε αυτα που εχει να μας δωσει και δεν πειραζει αν δεν καταφερουμε να αποκτησουμε ολοι πορσε.

ευτυχως υπαρχουν σημαντικοτερα πραγματα στη ζωη μας η οποια ειναι και πολυ λιγη ωστε να αναλωνομαστε ξανα και ξανα και ξανα σε ολα αυτα (τα αναμφισβητητα βεβαια) που εγραψες αρη.

2. The Following 7 Users Say Thank You to Stathis For This Useful Post:

gant (28-04-10), joseph (27-04-10), katsaraios (27-04-10), Monsta (27-04-10), M_Dolce (27-04-10), S8N (27-04-10), Κωνσταντίνος (27-04-10)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP