Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stathis Εμφάνιση μηνυμάτων

και χωρις τις εργοδοτικες εισφορες που φθανουν εναν υπαλληλο των 800 ευρω στην ελλαδα, να κοστιζει στην επιχειρηση που τον απασχολει 1500...

...!

'nough said! ^^^

Στα πρώτα βήματα της επαγγελματικής μου καριέρας στην Ελλάδα ως Product Manager σε γνωστή εταιρεία πληροφορικής, μία ωραία μέρα που πιάναμε τις μύτες μας (κάναμε meeting), με τον πρώην Δ/ντή Marketing και του παρουσίαζα τα Marketing Plans των προϊόντων μου, κάποια στιγμή ήρθε η κουβέντα περί μισθών.

Πριν 9 περίπου χρόνια λοιπόν έπαιρνα καθαρά το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 1.700ων ευρώ. Γυρίζει και μου λέει: "Κωνσταντίνε, ξέρεις πόσο κοστίζεις στην επιχείρηση?" του απαντάω (χωρίς βέβαια να έχω ιδέα για τις εισφορές που πληρώνει ο κάθε επιχειρηματίας) "Και βέβαια....1,700 ευρώ". 'Οταν μου είπε στη συνέχεια ότι τους κοστίζω πάνω από 3,XXX έμεινα (και ένιωσα) λίγο μακάκας.

Sorry για το off-topic.

Τώρα που απασχολώ άτομα στη δική μου επιχείρηση, καταλαβαίνω από πρώτο χέρι πόσο δύσκολο είναι. Και δώρα και έξτρα δώρα και έξτρα επιδόματα ανθυγειηνής εργασίας και ποσοστά για να είμαστε ευχαριστημένοι. Και εισφορές βέβαια Χ 14. Άντε μετά να βγεις και να προσλάβεις κι άλλο κόσμο.