
Αρχικό μήνυμα απο
Thomelef
Παιδια...η είδηση είναι μουφα. ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ κάνει και απαγορεύει ο παραγωγός την αναπαραγωγή του προϊόντος του.
Δεν μπορεί να ξοδεύει κάποιος τσουβάλια λεφτά για να βγάλει ένα προϊόν προς πώληση και καταναλωση, ενώ στην ουσία παράγει προϊόν για αντιγραφή.
Η συγκεκριμένη πατάτα, εκτός από ΌΝΟΜΑ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ, έχει και BRAND. Το brand λοιπόν, απαγορεύει την αναπαραγωγή του προϊόντος του.
Αν θέλεις να πάρεις σπόρους από πατάτες Νάξου πχ, μπορείς να πάρεις απ'οπου θέλεις, αλλά όχι τη συγκεκριμένη.
Αυτές είναι ιστορίες γι'αγριους, από ανθρώπους καταστροφολογους που θέλουν να σπέρνουν πανικό και το μ@λ@κισμενο τους κομπλεξικό γιατί ποτέ τους δεν κατόρθωσαν να κάνουν κάτι στη ζωή τους, αλλά ούτε και προκειτε.