Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 23

Θέμα: subaru impreza 1,6 ts vs suzuki grand vitara vs tiguan

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
  1. #3
    Εγγραφή
    02-01-11
    Περιοχή
    Thessaloniki
    Ηλικία
    47
    Μηνύματα
    2.687
    Thanked
    6573
    Rides
    1

    Προεπιλογή

    Το Subaru που έβαλες αγγελία ειναι η έκδοση turbo, που δεν ηταν απο την Ιαπωνία, αλλα πατέντα της εδω αντιπροσωπείας και του καλφακακου ( συνεργείο - μετατροπές) . Ούτε τα άλογα αυτα βγάζει το αυτοκινητο και το βασικότερο εχει πολλα προβλήματα αξιοπιστίας . Καίει σαν διλιτρο+ Και παει σαν 1400 ... ( σε κόντρα με τον αδερφό μου που ειχε megane 1400 με προσπερνούσε). Μακριά μακριά.
    Η ατμοσφαιρική έκδοση αυτού του αυτοκινητου ειναι πολυ τίμια . Δεν ειναι γρήγορο αλλα ειναι απροβλημάτιστα .
    Σε Subaru για σκάφος θα σου πρότεινα το forester το ατμοσφαιρικό. Εχει κοντα και ειναι πιο ολοκληρωμένο αυτοκινητο.

    Το tiguan δεν κάνει για αυτη τη δουλεια. Μόνο ατού τα κυβικά , αλλα σε καύσιμο καίει περισσότερο και απο διλιτρο συνήθως . Αδύναμος συμπλέκτης .

    Το vitara εχει και καλη τετρακινηση (το 5θυρο ) , και η έκδοση diesel ειναι σχετικά οικονομική σε σχέση με τα βενζινοκίνητα . Πολλα τα 15000 ευρω ομως . Εχει ομως αργά που για το σκάφος ειναι οτι πρέπει. Εχει βγάλει καποια προβλήματακια το μοτέρ κ το κιβώτιο.

    Σε τετρακίνητο SUV , πριν τρία χρόνια κατέληξα στο xtrail πετρελαιο 2008 με τα 173 άλογα. Δεν εχει κοντα. Εχει ομως τετρακινηση που κλειδώνει , εστω κ ηλεκτρονικά . Ειναι πιο οικονομικό σε καύσιμο απο το vitara diesel αρκετα , και πολυ πιο γρήγορο και άνετο. Δεν εχω σκάφος να σου πω εμπειρίες. Αυτη τη στιγμή πρέπει να εχω 165000 χιλιόμετρα και ειναι απροβλημάτιστα, εύκολοδηγητο , με μεγάλη ήλιοροφη . Αν το έδινα σημερα θα ηταν απλα για ενα μικρο , μιας και μεγάλο οικογενειακο υπαρχει και άλλο αυτη τη στιγμή και δε θα ζητούσα πάνω απο 10000-11000 ευρω με τίποτα . Ειναι βέβαια διλιτρο , αλλα και τα 5000 ευρω σε σχέση με τι vitara ειναι αρκετή διαφορα !

    Αν πας σε vitara πιο αξιόπιστη λύση ειναι διλιτρο ατμοσφαιρικό 5θυρο και ας ειναι αέριο για οικονομία . Σου κοστίζει λιγότερο σε αγορα , λιγότερο σε ευρω ανά λίτρο , αλλα ειναι διλιτρο. Αν τα γλύτωνεις στην αγορα ομως τα χρηματα μη σε τρομάζουν τα τελη και ο φορος . Τα περισσοτερα σε 2-3 χρόνια απαλλάσσονται απο το φόρο πολυτελείας .

  2. The Following 5 Users Say Thank You to vagmag For This Useful Post:

    Bazil Van Sinner (03-06-14), chrisgiapz3 (03-06-14), Konstantinos E60 (03-06-14), nikos valvetronic (04-06-14), trifonas (03-06-14)

Δικαιώματα - Επιλογές

  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP