Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 13

Θέμα: Παράλληλος εγκέφαλος 320si

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
  1. #11
    Εγγραφή
    18-12-12
    Περιοχή
    Athens
    Ηλικία
    53
    Μηνύματα
    687
    Thanked
    1058
    Rides
    1

    Προεπιλογή

    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ghost-rider Εμφάνιση μηνυμάτων
    Στα τουρμπακια αυτα τα σκατολοιδια παιζουν με την πιεση.
    Ειτε προκειται για βενζινη ειτε για πετρελαιο συνηθως κατι κερδιζεις αλλα ως επι το πλειστον δουλςυουν ατσαλα σε σχεση με ενα σωστο προγραμμα.
    Τσεκ, καταγραφες για εκτος χαρτη λειτουργια, εξωφρενικες καταναλωσεις, αυξημενες θερμοκρασιες καυσαεριων ειναι συνηθη κρουσματα.
    Τσιγκλανε αλλα οχι ολοκληρωμενα οπως μια σωστη αναχαρτογραφηση.

    Τωρα στα ατμοσφαιρικα μαλλον θα παιζει μονο με το νευρο του γκαζιου στις περισσοτερες περιπτωσεις, απ οσο γνωριζω.
    Δλδ θα κοροιδευει κ θα νομιζει οτι ζητας παραπανω απ οτι ζητας.
    Η αρχικη ψευδεσθηση ειναι οτι κερδιζεις.
    Η αληθεια ειναι οτι κανεις μια τρυπα στο νερο κ πλεον ειναι πολυ δυσκολο να κανεις πικονομικη πορεια. Το γκαζι θα γινει πολυ νευρικο.
    τιποτα απο ολα αυτα, απλα αλλαζουν την ενδειξη θερμοκρασιας που βλεπει ο εγκεφαλος με αποτελεσμα, ο εγκεφαλος να βλεπει συνεχεια το μοτερ πιο κρυο απο οτι ειναι στην πραγματικοτητα και να δινει περισσοτερο αβανς και καυσιμα σε ολο το φασμα των στροφων. δεν κανει τιποτα παραπανω.

  2. The Following User Says Thank You to compactM3 For This Useful Post:

    Stunt Mike (16-05-14)

Δικαιώματα - Επιλογές

  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP