Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο konstantinaM3 Εμφάνιση μηνυμάτων
μιας κ ανοιξατε αυτο το θεμα εχω κ εγω κατι παρομιο προβλημα..ειχαμε αγορασει με τον πρωην αντρα μου ενα 528 ε39 κ βαλαμε εγγυητη τον πατερα μου στο δανειο (μ@λακια τελικα αυτο) κ οταν χωρισαμε εννοειται οτι σταματησε να πληρωνει τις δοσεις κ το θεμα ειναι οτι εχει αυτος το αμαξι κ δεν το δινει κ το εχει εξαφανισει...εχει καποιος παρομιο προβλημα να μου πει τι εκανε? ziaba κ εγω το ιδιο θα εκανα θα πηγαινα κ θα του το επερνα αμα ηξερα που το ειχε εμενα μου το εχει εξαφανισει το καθαρμα!κ εχει κ παρακρατηση κυριοτητας
Δυστυχώς εάν δεν έχεις πάρει ακόμα διαζύγιο δεν θεωρείτε κλοπή αλλά υπεξαίρεση . Για να δηλώσεις κλοπή αφού ειναι στο όνομα σου πρέπει να κανείς αίτηση διαζυγίου (εάν δεν έχεις κάνει ) και μετά να κανείς μήνυση αλλά πάνω στο διαζύγιο . Έχω δει ανάλογη περίπτωση όχι με αυτοκίνητο αλλά με άλλη κινητή περιουσία .

Υγ: την πιο Γρηγόρη λύση βέβαια θα στην δώσει ενα τριμελές (επιτελείο μανιατων) φέρνοντας σου το αμάξι με τον πρώην άντρα σου μέσα στο πόρταγκαζ παρακαλετο να σου μεταβιβάσει το αμάξι