Και γω πιστευω αυτο που θα εκανα θα ητανε να το παρω πισω, και ας μου εκανε αυτος μηνυση αν ηθελε...
![]()
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
A8hnaios (21-02-14), Bazil Van Sinner (21-02-14), kostas 325 (21-02-14), ziaba (21-02-14)
το 2008 σε παρομοια ιστορια,ειχα κρατησει ενα κλειδι του αυτοκινητου
και μετα απο 19 μηνες τηλεφωνηματων κ.τ.λ
Ενα βραδυ πηγα το πηρα και σε 10 μερες μου εφερε τα υπολοιπα...
Bazil Van Sinner (21-02-14), nikos1400 (21-02-14), ziaba (21-02-14)
λετε να το κανω εχω κρατησει κι εγω ενα αντικλειδι![]()
kostas 325 (21-02-14)
μιας κ ανοιξατε αυτο το θεμα εχω κ εγω κατι παρομιο προβλημα..ειχαμε αγορασει με τον πρωην αντρα μου ενα 528 ε39 κ βαλαμε εγγυητη τον πατερα μου στο δανειο (μ@λακια τελικα αυτο) κ οταν χωρισαμε εννοειται οτι σταματησε να πληρωνει τις δοσεις κ το θεμα ειναι οτι εχει αυτος το αμαξι κ δεν το δινει κ το εχει εξαφανισει...εχει καποιος παρομιο προβλημα να μου πει τι εκανε? ziaba κ εγω το ιδιο θα εκανα θα πηγαινα κ θα του το επερνα αμα ηξερα που το ειχε εμενα μου το εχει εξαφανισει το καθαρμα!κ εχει κ παρακρατηση κυριοτητας
RULZZZZ..... BEWARE OF THE GERMANS POWER....!!!!
Bazil Van Sinner (24-02-14), BILL007 (24-02-14)
Bazil Van Sinner (24-02-14)
Δυστυχώς εάν δεν έχεις πάρει ακόμα διαζύγιο δεν θεωρείτε κλοπή αλλά υπεξαίρεση . Για να δηλώσεις κλοπή αφού ειναι στο όνομα σου πρέπει να κανείς αίτηση διαζυγίου (εάν δεν έχεις κάνει ) και μετά να κανείς μήνυση αλλά πάνω στο διαζύγιο . Έχω δει ανάλογη περίπτωση όχι με αυτοκίνητο αλλά με άλλη κινητή περιουσία .
Υγ: την πιο Γρηγόρη λύση βέβαια θα στην δώσει ενα τριμελές (επιτελείο μανιατων) φέρνοντας σου το αμάξι με τον πρώην άντρα σου μέσα στο πόρταγκαζ παρακαλετο να σου μεταβιβάσει το αμάξι
![]()
Η αδεια γραφει κ τα δυο ονοματα κ του πατερα μ κ του π@π@ρα εχει παραδωσει πινακιδες εδω κ 3 χρονια η τραπεζα ομως δεν παει να του το παρει αυτο ειναι που μου την δινει περισσοτερο...
RULZZZZ..... BEWARE OF THE GERMANS POWER....!!!!