-
Αλλαξα μπαταρια σε καποιον φιλο με ηλεκτρολογιο αυτοκινητων (ειναι και πελατης μου) και εβαλα Varta Silver F18 85ah

η μπαταρια που ειχε επανω το αυτοκινητο απο το εργοστασιο ηταν της BMW 80Ah,πιθανον Varta,αλλα δεν ηταν γραμμενο σε καποιο εμφανη σημειο.....
... κατα την αντικατασταση δεν διακοψαμε το ρευμα,συνδεοντας μια αλλη εξωτερικη μπαταρια παραλληλα......οκ,δεν την δηλωσαμε......κακως,θα το κανουμε και αυτο μολις παω σε επισημο αντιπροσωπο.
σε Λαπτοπ που συνδεσε το οχημα με την OBD και στο καταλογο της BMW που αφορα το οχημα μου,δεν βρηκε 85αρα προς αντικατασταση και ηταν και αυτος ενας λογος που ενω ειχε τη δυνατοτητα,δεν την δηλωσαμε....ισως σε επισημο να γινεται,αλλα αυτο,συμφωνα με τον ηλεκτρολογο, δεν ειναι απαραιτητο......σε ερωτηση εαν θα τη φορτιζει κανονικα,η απαντηση ηταν:"Βεβαιως!!! φυσικα και δεν θα εχει προβλημα στη φορτιση της!!!"
αυτο ειναι υπο συζητηση.....ακουω και τις δικες σας γνωμες.....
σημερα που ξαναπηγα στον ηλεκτρολογο και κατοπιν συννενοησης μαζι του,δεχτηκε να παρει επιστροφη την μπαταρια,ομως δεν του την εδωσα αφου ετσι κι αλλιως καποια στιγμη θα με "αφησει" η παλια μου που ειναι ηδη 5,5χρονια επανω.....δε βαριεσαι,ελπιζω απο θεμα μπαταριας να μην ξανασχοληθω,αφου τη "δηλωσω" συντομα και αυτη.
στο θεμα του "transmission fault":
η βλαβη ξαναπαρουσιαστηκε στο ταξιδι στην Ιτεα,με την νεα μπαταρια επανω και σημερα ειδα και τον κωδικο της βλαβης:bmw fault code 4f83
googlαρετε.....θα δειτε την πιο δημοφιλη βλαβη των αυτοματων κιβωτιων....
στον επισημο λοιπον,να δουμε τι συμβαινει,μια και η προτεινομενες "επισκευες" ειναι ο επαναπρογραμματισμος και update του εγκεφαλου του κιβωτιου,μετα ο ελεγχος της ποσοτητας βαλβολινης του σασμαν και καποια αλλα που δεν θυμαμαι αυτη τη στιγμη....παντως δεν μιλαει για μηχανικη βλαβη...τουλαχιστον οχι σ'αυτη τη φαση
-
The Following 2 Users Say Thank You to aristent For This Useful Post:
BILL007 (11-01-14), Panos 316T (16-01-14)
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP