-
BC σε e46 sedan f/l
Καλησπέρα σε όλη την παρέα.Έχω ένα e46 316 sedan f/l με μοτέρ N45B16A.
6.jpg
To αυτοκίνητο δεν έχει bc,εννοώντας πως το λεβιεδάκι των φλας είναι σκέτο,χωρίς κουμπάκι.
DSC_0706.jpg.
Οπότε σαν καλό παιδί και εγώ πήρα από το ebay ένα μεταχειρισμένο με κουμπάκι.Αφού (εν συντομία) έχω διαβάσει διάφορα θέματα και καταλήγοντας ότι μου κάνει και θα δουλέψει.
Φωτό δεν έχω,κάπου έχει παραπέσει,σε κανένα άσχετο φάκελο.
Βέβαια,σύμφωνα με τα προηγούμενα που έχω διαβάσει,κατέληξα πως αν δεν δουλέψει,θέλει προγραμματισμό.Οπότε (πάλι από ebay) πήρα και ένα μπλε καλώδιο με κάτι cd με προγράμματα.
DSC_0243.jpg
Νομίζοντας ότι όντως θα κάνω δουλειά.Μπορεί βέβαια να είναι και άσχετο το ένα με το άλλο.
Λοιπόν,μπήκε το λεβιεδάκι,δεν δουλεύει το κουμπάκι.Τα υπόλοιπα οκ.
Ωραία λέω ήρθε η ώρα του υπολογιστή.Άλλη ιστορία εκεί.Ενώ έλεγε η αγγελία οτι δουλεύουν σε win7 εγώ δεν κατάφερα να τα εγκαταστήσω.Σε xp,vista όλα μια χαρά.Τελικά τα έβαλα σε vista σε ένα laptop.Εκεί έχω Θέματα.Το DIS μου το αναγνωρίζει το αυτοκίνητο,το Progman όχι,άρα πάλι δεν μπορώ να κάνω κάτι.Κατέβασα μέχρι και προηγούμενη έκδοση του DIS v44 που προγραμμάτιζε αλλά τζίφος.
DSC_0552.jpg
DSC_0553.jpg
Μιλάμε για διάβασμα-οδηγίες φουλ.Και τρελαίνομαι που δεν μπορώ να βγάλω άκρη,για θεωρητικά όχι κάτι τόσο σοβαρό.Βέβαια είναι και κάτι το οποίο δεν επείγει και ασχολούμαστε και λίγο.
Αλλά χρόνος δεν υπάρχει,οπότε πέφτω στα χέρια σας.
Δεν δουλεύει το κουμπάκι,έχω μόνο ένδειξη ώρας στην οθόνη.Λύσεις στο συγκεκριμένο πρόβλημα,αν υπάρχουν φυσικά.
Σας κούρασα λιγάκι,αλλά φανταστείτε να είχα και όρεξη και να τα έγραφα αναλυτικότατα.(απειλή για την απόμενη φορά)
-
The Following 6 Users Say Thank You to isou For This Useful Post:
Bazil Van Sinner (21-11-13), BILL007 (20-11-13), Leonidas_E39 (21-11-13), Panos 316T (21-11-13), Ptboul (21-11-13), wheelman (21-11-13)
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP