Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Dimzan Εμφάνιση μηνυμάτων
εμφανισιακα ειναι κακασχημο.

ειναι σιγουρα η τεχνολογια του μελλοντος, γιατι στο παρον με 36000¤ που κοστιζει ειναι αδυνατο να κανεις αποσβεση σε σχεση με καποιο συμβατικο αντιστοιχων επιδοσεων και διαστασεων .

Πολυ σημαντικο και το κοστος των μπαταριων, γιατι αμα θες 5000¤ ανα 5 χρονια ειναι προβλημα. Καποια υβριδικα της honda παρουσιασαν προβλημα στις μπαταριες και το κοστος αν θυμαμαι καλα ειναι 3500¤+φπα με εγγυηση για 160.000χλμ για να εχουμε μια ιδεα για το μεγεθος.


Επισης ειναι πολυ ενδιαφερον να μαθουμε τι ισχυει βασει νομου για την αδεια-ταξινομηση αυτων των οχηματων. Εφοσον ειναι αμιγως ηλεκτρικο τι γραφει στην αδεια κυκλοφοριας? Θυμαμαι σε καποιο τεστ για ηλεκτρικο σκουτερακι το ταξινομουσαν σαν 50αρι γιατι υπηρχε κενο στο νομο. Το κοστος των τελων κυκλοφοριας και της ασφαλειας ειναι σημαντικο εσοδο για το κρατος (γκρρρρρ) και δε θα τα αφησει ετσι φανταζομαι

Γιατί να είναι πρόβλημα τα 5000¤ ανά πενταετία;
Μια χαρά είναι μη σου πω και λίγα.
Αν βάλεις κάτω ένα αντίστοιχης ιπποδύναμης αμάξι με βενζίνες τέλη και συντήρηση βγαίνουν αρκετά παραπάνω.

Και μιλάμε όχι για χρήση garage queen το πήρα να το βλέπω αλλά για άτομα που όντως χρειάζονται αρκετές μετακινήσεις δλδ καμιά 15 - 20.000 χλμ το χρόνο. Γιατί προσωπικά πιστεύω ότι αν κάνεις λιγότερα χλμ τον χρόνο δεν συμφέρει να έχεις γενικά αυτοκίνητο (αν το βλέπεις από την οικονομική σκοπιά)