Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 482

Θέμα: Προτάσεις για αγορά Μ3 Ε46

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    ATHENS
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο deepBLUE Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πράγματι έχουν αλλαξει τα χλμ αλλα το αμαξι ειναι πολυ καλο και κάποιοι λένε πως δεν υπαρχει δεύτερο τέτοιο ειναι πολύ καλό και προσεγμένο .
    Έχουν γινει πολλές παρεμβάσεις και οτι χρειάζονταν το αμαξι έμπαινε καινουργιο.
    Κρεμαργιερα csl και φρένα επαιτειακά κλπ κλπ.
    Το αμαξι το ειχε ένα παλικάρι(δε ξερω ποιος κάτοχος ήταν 1ος,2ος....)πριν το αγορασει ο μαντράς) το οποίο δεν το πολυχρησιμοποιουσε και ειχε μεράκι και έχωνε αλλα πιθανο αυτός ειχε αλλαξει τα χλμ.
    Αν γνώριζω καλα και ο Σ....s γι αυτο το λογο δε το κράτησε το αμαξι στην μάντρα του λόγω αλλαγμένων χλμ.
    Συμφωνώ σε όλα...όλοι είπαμε οτι το αμάξι ήταν πραγματικά σε κατάσταση καινούργιου με πολλά extra και καλά.Στα 23000 που μου εγινε η προταση ομως (με τιμή αγγελείας 25000)δε ξερω αν πρεπει να στεναχορηθω.Για να ξεκαθαρίσω την θέση μου,στα 18000 θα το έπαιρνα κι εγώ.Περασε ο καιρος ομως, ο κοσμος το χε τουμπανο και ο μαντρας κρυφό καμαρι...οποτε εφυγε σε μια λογικη τιμη...γιατι η διαφημιση του μαγαζιου αρχιζε να γινεται δυσφημιση!!! Μπράβο στο φίλο που το πήρε με 18000...μια χαρα deal εκανε.
    Φιλε brahamo μη κολας αν ηταν το 2012 και οχι το 2013.Με το πλαίσιο ειπαμε μπορει να το δει κανεις και σημερα που μιλαμε.
    Απ οτι βλεπεις ειναι αρκετοι γνωστες των χιλιομετρων του.
    Γιατι μ ολα αυτα που εχουμε παθει σαν λαος δε παραδειγματιζομαστε λιγο...!!!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη aimiliosbmw : 12-11-13 στις 19:41

2. The Following 4 Users Say Thank You to aimiliosbmw For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (19-11-13), deepBLUE (12-11-13), doctore (12-11-13), Leonidas_E39 (12-11-13)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP