Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 33

Θέμα: turbo σε 325Ci E46

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    θρακομακεδονες
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο alexm Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν ειχαν ομως προβληματα παρα ελαχιστων εξαιρεσεων
    Στο E46 316ci εκανα την συγκεκριμενη μετατροπη το 2001, δεν αντιμετωπισα για 45000 που το ειχα στα χερια μου κανενα προβλημα
    Εβαζε ψυγειο αερα γνησιο bmw απο το diesel 320, garrett 25 τουρμπινα, supersprint εξατμιση, οταν ομως ξεβαψε ο μαυρος πλαστικος σωληνας του αερα και βγηκε στην επιφανεια μια γκρι γωνια απο λουκι υδροροης Φ6, ειναι αληθεια οτι μου ηρθε καπως....
    εχω δει την δουλεια του και την εχω μελετησει ..οταν κομπρεσσαριζα το δικο μου.
    το κοστολογιο του για την αγορα των υλικων, δεν ξεπερναει σε καμια περιπτωση το 1000ικο.
    οταν λοιπον για εργασια κοστολογει 3,5-4 χιλιαρικα....για 2 μερες εργασια max...δεν νομιζω πως αποτελει και ιδιαιτερως συμφερουσα συμφωνια για τον πελατη..
    θα μπορουσε με αλλο ενα 500ικο....το οποιο θα αφαιρουσε απο το υπερκερδος, να εβαζε καλυτερης ποιοτητας υλικα και να μην ψωνιζε απο το χρωματοπωλειο της γειτονιας..αλλα αυτο ακριβως δειχνει την ασχημη νοοτροπια του ''μαστορα'' ..

2. The Following 4 Users Say Thank You to paganis For This Useful Post:

BILL007 (30-08-13), nik200 (30-08-13), Stunt Mike (29-08-13), turbodog (30-08-13)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP