Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 21

Θέμα: ΡΕΖΕΡΒΑ

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο GiorgosN Εμφάνιση μηνυμάτων
    Για πες ρε φιλε το ιδιο ακριβως εχεις χρησιμοποιησει?λειτουργει οπως περιγραφεται?σφραγιζει κ φουσκωνει το λαστιχο χωρις να απαιτειται η χρηση ηλεκτρικου κομπρεσερ 12βολτ?γινε αν θες πιο συγκεκριμενος!πιστευεις ειναι καλο να παρω αλλο ενα να βρισκεται πισω?για τν ρεζερβα δυσκολο δν εχω χωρο!περιεγραψε αν θες τη διαδικασια οταν σου ετυχε λαστιχο,π.χ. το σηκωσες με γρυλλο κ υστερα εφαρμοσες το προιον?πολλα ευχαριστω!
    Οχι δεν είχα χρησιμοποιήσει το συγκεκριμένο. Πάνε πολλά χρόνια που είχε γίνει αυτό και δεν θυμάμαι πως λεγόταν αυτό που είχα βάλει.
    Αυτό που θυμάμαι σίγουρα είναι ότι για καλή μου τύχη ήμουν κοντά σε βενζινάδικο και ανοιχτό παρότι ήταν βράδυ.
    Έβαλα μέσα στο λάστιχο απο την βαλβίδα αυτό τον αφρό και μετά το φούσκωσα με την τρόμπα (ήταν μισοξεφούσκωτο) και έπειτα συμπλήρωσα και άλλο αέρα στο βενζινάδικο. Το λάστιχο ήταν κομπλέ και δεν είχα πρόβλημα μέχρι το επόμενο πρωί που το πήγα βουλκανιζατέρ!

Υ.Γ Για την ιστορία είχα πατήσει ένα κλειδί, ακόμα θυμάμαι το γέλιο που κάναμε με τον λαστιχά μου...

2. The Following User Says Thank You to BILL007 For This Useful Post:

Ptboul (05-08-13)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP