-
Επιτέλους εμπλάκηκαν οι κατάλληλοι άνθρωποι στην πολύχρονη αυτή ιστορία. Θυμίζω για όσους δεν γνωρίζουν πως η ιστορία "Αυτοκινητοδρόμιο Πάτρας" (και πιο συγκεκριμένα Χαλαδρίτσας) ξεκινά απο τα μέσα της δεκαετίας του 80'.
Είχαν γίνει απαλλοτριώσεις σε αγρότες πριν πολλά χρόνια. Πέρα απο αυτά καμμία άλλη ουσιαστική εξέλιξη δεν υπήρξε. Στα ξεκινήματα αυτής της ιδέας είχε εμπλακεί και η ΕΛΠΑ αν θυμάμαι καλα.
Τώρα απ΄όσο διαβάζω έχουμε πλέον σειρά ενεργειών (π.χ ένταξη του φακέλου στον Αναπτυξιακό Νόμο Δεκ.2009) που μας δείχνουν πως υπάρχει σοβαρή κινητοποίηση. Βασικότατο ρόλο παίζουν οι στρατηγικοί επενδυτές, που είναι σοβαροί άνθρωποι με όραμα και δείγματα γραφής το λιγότερο θετικότατα.
Μιλάμε για μια αμφίβολη επένδυση (κατά την γνώμη μου). Δεν σου εγγυάται κανείς σε ποιά και πόσα καλεντάρια διεθνών αγώνων θα ενταχθεί η πίστα.
Το γεγονός όμως ότι πρόκειται για μια όχι απολύτως βέβαια προς τα οφέλη επένδυση, κράτησε μακρυά κερδοσκόπους, επενδυτές της αρπαχτής (ξέρετε απο αυτούς που ακόμα τρώνε τα ΚΠΣ)
Αντε να δούμε......................
Υ.Γ Και το βασικότερο, μόλις μερικά χιλιόμετρα απο μένα
Οταν και αν με το καλό ολοκληρωθεί και πάρουμε τον πρώτο αγώνα, δέχομαι φιλοξενούμενους συμφουρίτες απο μακρυά
-
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP