Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 26

Θέμα: Στήσιμο αυτοκινήτου για Drift και Time Attack!

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Mαρκόπουλο Αττικής
    Rides
    1

Προεπιλογή Στήσιμο αυτοκινήτου για Drift και Time Attack!

Αν και μικρός σε ηλικία και φανατικός σε ότι έχει να κάνει με το αυτοκίνητο ήθελα επιτέλους να ξεχωρίσω λίγο στο μυαλό μου τις κυριότερες διαφορές στα 2 αθλήματα...ελπίζω να μην είμαι ο μόνος.

Μου έχουν γεννηθεί αρκετές απορίες που μόνο άνθρωποι του χώρου που ασχολούνται και έχουν ξοδέψει ΠΟΛΛΑ λεφτά στον χώρο του Drift (nik200,Dr.Yamastura,Stunt Mike..κτλ) αλλά και του Time Attack (manos//3,socr12,chief..κτλ) μπορούν να μου τις λύσουν και γιατί όχι και οι υπόλοιποι..θα χαρώ ιδιαιτέρως

Τι διαφορές μπορεί να έχουν:ένα αμάξι το οποίο προορίζεται για αγώνες Drift με ένα άλλο που προορίζεται για χρόνους στην πίστα?

-Εκτός ότι και τα 2 είναι "σώβρακα" και "καγκελομένα" (roll cage) νομίζω ότι απο εκεί και πέρα τα πράγματα έχουν διαφορετικές κατευθήνσεις.

-Τι ρυθμίσεις στο σύστημα διεύθυνσης υπάρχουν?Το drift δεν χρειάζεται άλογα αλλά τεχνική και ένα καλό στήσιμο.Πως επιτυγχάνεται?Με ποιες επεμβάσεις και σε ποια σημεία?Ας πούμε για το drift παίζουν μεγάλο ρόλο τα camber στους τροχούς και και και...

Εχω πελαγώσει κάπως με το όλο θέμα και αρχίζω να μπερδεύομαι.Νομίζω ότι είναι ένα αρκετά ενδιαφέρον θέμα.

Περιμένω τις απαντήσεις σας!!!

2. The Following 3 Users Say Thank You to Vasilis M3 For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (16-04-13), nik200 (17-04-13), Panos 316T (17-04-13)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP