Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Dioskouroi Εμφάνιση μηνυμάτων
Πολύ σωστά, αλλά εγώ μίλησα γενικότερα.
Δηλαδή -από προσωπική εμπειρία- έχω παρατηρήσει,
ότι σε κάθε παρέα και σε κάθε συζήτηση όλοι (οι περισσότεροι) λίγο-πολύ συμφωνούνε σε αυτά που ανέφερα παραπάνω.

Και πάλι όμως, είναι λογικό μία μερίδα να καταδυναστεύει ένα ολόκληρο κράτος;;;
(Δεν αναφέρομαι απαραίτητα στους "αριστερούς", αλλά σε όποιον ευθύνεται κάθε φορά για τα κακά μας τα χάλια)

Μήπως τελικά, εμείς όλοι είμαστε για... τα πανηγύρια και παίρνουμε αυτό που μας αξίζει;

Μην ξεχνας οτι μια μεριδα οικογενειων διοικει την Ελλαδα εδω και δεκαετιες. Η νοοτροπια του Ελληνα του επιτρεπει λοιπον να αφηνει και αυτη τη μεριδα ανθρωπων αν καταδυναστευει οπως λες ολοκληρο το κρατος. Ελπιζω κι εγω οτι μια μερα θα ξυπνησουμε ως λαος. Παντα οωμς πρεπει να υπαρχουν υποκινητες ακομα και για τις καλες πραξεις και εδω λοιπον ο καθενας λεει σιγα μην βγαλω εγω το φιδι απο την τρυπα.

Και κατι ακομα. Η ποτιλικη ειναι μαρκετινκ. Μαρκετινγ ειναι μια επιστημονικη μεθοδος που σου επιτρεπει να πλασαρεις τα φυκια ως μεταξωτες κορδελες και να ειναι ολοι ευτυχισμενοι. Μαρκετινκ εφαρμοζουν ολοι, δεξιοι-αριστεροι. Κατι θα βρουν λοιπον καποιες ομαδες να προβαλουν οταν θα ειναι να καταργηθει το ασυλο και ισως μας πεισουν.

αποψη μου παντα...