Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 68

Θέμα: Ζ3 1.8 σε 2.8

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Δάφνη
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παιδιά σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για τη βοήθεια-συμβουλές-διαφωνίες σας!
    Να διευκρινίσω όμως ότι έχω σκοπό να το κρατήσω μέχρι να σαπίσει, έχω το prefacelift του 98 και ότι:
    1. Δεν θέλω να αλλάξω το Ζ μου με άλλο, γιατί ήδη έχω βάλει κάποια ευρουλάκια, κυρίως στο μοτέρ για να με "κινεί" απροβλημάτιστα μέχρι να πάω στο επόμενο βήμα..
    2. Δεν έχω 15.000¤ να δώσω για να πάρω Μ και να βάλω 1,9 μοτέρ (άλλα 1.500¤), και... δεν θα είχα την ευκαιρία να έχω κάμποσες εκατοντάδες άλογα και να πληρώσω για να ξαναγυρίσω στο τάφο...
    3. Εξωτερικά, θέλω να το κάνω 2.8 όχι Μ, (πέρα από τις ζάντες, μπροστινό προφυλακτήρα που θέλω και τους καθρέπτες που ήδη έχω) και γιατί είναι πιο δύστροπο και γιατί είναι μ@λ@κι@ να έχεις 4 μούφα εξατμίσεις κτλ...
    4. Εσωτερικά δεν θέλω να αλλάξω κάτι για αρχή.. Ίσως αν βρω ευκαιρίες τσιμπήσω καθρέπτη στη μέση Μ, τα εργοστασιακά roll bar και τα Μ καθίσματα.. Αλλά δεν τρελαίνομαι ακόμα γι αυτά.. Βλέπουμε!
    5. Μηχανικά, που θα το κάνω μετά το εξωτερικό φτιάξιμο, έχω ως σκοπό μπάρες θόλων μπρος - πίσω, μπλοκέ διαφορικό και επειδή θέλω να έχω το κεφάλι μου ήσυχο με αστυνομίες, κτεο και τα συναφή.. Βλέπω is με κομπρέσορα από slk που το έχουν ξαναδοκιμάσει και αναρτήσεις θα δούμε εκείνη την ώρα..

Special Thanks στο NkoZ3 που φέρνει ένα βήμα πιο κοντά τα όνειρα μου... Θα σε χρειαστώ!!!!!!!! Στείλε μου σε inbox τηλ κι αν είσαι αθηναίος, θέλω να τα πούμε κι από κοντά!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη zografias : 04-03-13 στις 11:57

2. The Following User Says Thank You to zografias For This Useful Post:

NikoZ3 (05-03-13)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP