Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 25

Θέμα: Bmw z3 τούρμπισμα

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Andreasz3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλησπέρα παιδιά.Κατ αρχην θα ηθελα να μαθω αν καποιος γνωριζει καποιο συνεργειο που να ασχολειται με το τουρμπισμα των bmw και συγκεκριμενα με τον δικο μου κινητηρα (1.9 is μ44).Πηρα τηλ τον Καρα στο αργος και που ειπε οτι πλεον δεν βγαινει καποιο κιτακι γι αυτο το μοτερ και δεν φτιαχνει ο ιδιος πλεον αυτο το μοτερ.Με ενδιαφερει να φτασω στα 190-210 αλογα.Εχω βρει καποια κιτακια στο ebay αλλα δε ξερω κατα ποσο ειναι αξιοπιστα και ποιος αναλαμβανει να κανει τη τοποθετηση.Αν καποιος εχει ασχοληθει με αυτο το μοτερ και ξερει καποιον που να τουρμπιζει θα με βοηθουσε πολυ.Επισης αν καποιος ξερει και το κοστος στο περιπου. Ευχαριστω πολυ!
    ποτε δεν έβγαινε κιτακι!!πατεντα του Καρρά ναι!!και αυτη βγηκε πριν 16-17 χρόνια!!τοτε πραγματι ηταν μονοδρομος ο Καρράς,τωρα θα ηταν κατσικοδρομος εαν επελεγες τον Καρρά...5.500 χιλιαδες ευρώ με πολλα λαθη και φτηνα πραγματα(1500 ευρω χοντρα χοντρα θα αξιζε ολο το κολπο)ειμαι παθων και τα γραφω αυτα,δεν τα ακουσα ουτε στην καφετερια ουτε τα διαβασα σε φορουμ!!Τωρα σαν προταση θα σου προτεινα να κανονισουμε μια συναντηση να δεις απο κοντα τι μου εφτιαξε το μελος απο το φορουμ μας ΖΩΗΣ(bmw316turbo)....και να δεις και το αμαξι του Ζωη απο κοντα μιας και ειναι ολο χειροποιητο το προτζεκτ απο τα κουλα χερια του""""και αυτο μ43 Ε36,και κρατα αυτο ,,,,εντοσθια ΜΑΜΑ τετραπεταλουδο τουρμπο με χρονια στην πλατη!!!!και ρυθμισμα αγραφου μονος του!!!!και πιεση 1.5 οταν βιαζεται για τουαλετα!!!!
    Χωρις πλακα μια βολτα θα σου μαθει πολλα ο γερο Ζωης γι'αυτο το μοτερ που εχεις!!!το 1.5 bar που γραφω δεν ηταν πλακα!!!ΣΑΦΩς και δεν θα πρεπει να δουλευει εκει το μοτερ,αλλα εαν ξερεις......Αντεχει πολλα....
    Να μην ξεχασω να πω οτι η πιεση που αναφερθηκε δεν ειναι απο την παιδικη θροσατη Τ25 του Καρρα(0,7ct τερμα) αλλα απο αρκετα μεγαλυτερη!!!!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BILL007 : 28-02-13 στις 16:53

2. The Following 4 Users Say Thank You to z3outofmind For This Useful Post:

BILL007 (28-02-13), chrisgiapz3 (28-02-13), Panos 316T (28-02-13), Stunt Mike (28-02-13)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP