σταθη αν θες μετεφερε το στην επικαιροτητα.κλεινω εδω...
το ξαναβαζω γιατι το απομονωσες και δεν ειναι δικαιο...
το να ψηφισουμε αυτους που ειναι μαθηματικα σιγουρο οτι ειναι χειροτερο γιατι ειναι πρωην μελη του ιδιου συστηματος και αποδειχθηκε οτι ηταν και φαλτσοι,με μασκες ειναι χειροτερο.απλα φυγαν απο το κομμα τους για να ικανοποιησουν την φιλοδοξια τους και να την πουν στους αλλους που τους εδιωξαν.ποδοσφαιρο δλδ.ομαδες και φανατισμος.
γιατι απο ουσια παλι οτι εκαναν οι αλλοι θα εκαναν γιατι βγηκαν απο αυτους.το βλεπεις πως κινουνται τωρα που εκλεχθηκαν στην βουλη.καμμια φορα ειναι επικινδυνο να δοκιμαζεις χειροτερα πραγματα.
ειδες οτι χρησιμοιποιησα και εγω την λεξη μαθηματικα
δεν υπαρχει αλλος γιατι ειναι ο.. ιδιος.ο ανεξαρτητος ελληνας εδωσε δειγματα τι θα εκανε μετα την εκλογη του ,το ιδιο και οι αλλοι που δεν ειναι αλλοι... ειναι αυτοι που μας εφεραν εδω συμμετεχοντας στις κυβερνησεις η' αντιπολιτευσεις.ξερω πολλα ατομα που μου ελεγαν οτι τους ψηφισαν και τους προειδοποιησα οτι δεν προκειται να πουν μετα κατι διαφορετικο.τωρα μου δινουν δικιο γιατι καταλαβαν οτι μετα την εκλογη τους οτι αλλαξε τα ρουχα τους ο μανωλιος και εβαλε τα ρουχα τους αλλιως.
και εγω οπως και ακποιοι αλλοι της γεννιας μου το ηξεραν αυτο γιατι γνωριζουμετην ιστορια που επαναλαμβανεται.
δες τις κωλοτουμπες που εκαναν ολα τα κομματα που εκλεχθηκαν.
αρα πιο ανοητος ειναι αυτος που θα ψηφιζε καποιους αλλους που θα αποδεικνυονταν ιδιοι με τους προηγουμενους, αφου σε ειχαν ηδη ξεγελασει.
αν εννοεις τριτα κομματα εξω απο την βουλη απο γνωστα ,οπως ψηφισα εγω τοτε ναι ..αλλα και εκει θελει προσοχη γιατι υπαρχυν κλωνοι των μεγαλων..τεσπα αν θες παρε απο την αρχη το θρεντ επικαιροτητα και διαβασε το να καταλαβεις τι εννοουμε...