Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 756

Θέμα: Διόδια: Η μεγάλη κλοπή!

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο 6ylinder Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ναι φίλε Στάθη, ωραίος είναι ο Dimpas που ΔΕΝ πληρώνει ό,τι ΔΕΝ θέλει...γιατί οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ:

1) Μου κόβουν το μισθό και ΔΕΝ κόβουν το δικό τους γιατί ΔΕΝ θέλουν

2) Με εκβιάζουν να πληρώσω το χαράτσι γιατί αλλιώς θα είμαι στο σκοτάδι ενώ το δικό τους ΔΕΝ το πληρώνουν γιατί ΔΕΝ θέλουν

(δεν εξοργίζεσαι απλά και μόνο με αυτά τα 2;;; )
    .
    .
    .
    .
    .
    και πολλά πολλά άλλα, και όσο ο κάθε Στάθης και ο κάθε 6ylinder συνεχίζουν να αντέχουν στο άρμεγμα, στον εξευτελισμό, στην αδικία και να πληρώνουν ό,τι τους επιβάλλουν ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ μέχρι στο τέλος να πιάνουν μόνο πλέον τη φόδρα από την τσέπη τους και δεν συνειδητοποιούν ότι κάθε μέρα ζουν όλο και λιγότερο για τους εαυτούς τους και δουλεύουν για κάτι που ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΚΡΙΣΜΑ ΑΦΟΥ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΕΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, τόσο οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ θα τους μπήγουν το μαχαίρι πιο βαθειά.

Είμαστε ο πλέον αποβλακωμένος λαός (πρώτος εγώ), γιατί πλέον όλοι έχουμε αρχίσει να καταλαβαίνουμε τι μας κάνουν, αλλά εμείς ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ να μην τους κάνουμε τίποτα και να τα σκάμε. Και όταν σίγουρα θα κάνουμε, ίσως είναι αργά.
    φιλε μου κατανοω την απογνωση και τη μαχη για την επιβιωση, αλλα δυστυχως αυτο ειναι το αποτελεσμα της λογικης και της νοοτροπιας των dimpasαδων και ολων των υπολοιπων που σκεφτονται και ενεργουν ετσι.
    οπως ο σκυλος που κυνηγαει την ουρα του και πεφτει λιποθυμος, αλλα ακομα δεν καταλαβαινει οτι δεν φταιει η ουρα που δεν την πιανει, αλλα ο ιδιος που προσπαθει κατι που δεν εχει νοημα.
    γιατι ποιος ανεδειξε, εδραιωσε και εδωσε δυναμη στους "προδοτες" να κανουν οτι κανουν?
    φυσικα ουτε οι ντιμπασαδες, ουτε οι σιξσυλιντερς, ουτε οι σταθηδες, οχι βεβαια, ολοι αυτοι -εμεις- ειμαστε οι σωστοι, οι αλλοι, αυτοι που τα λεγαμε και δεν μας ακουγανε, αυτοι που παντα ψηφιζαμε τους τιμιους τους καλους και δεν ειχαμε ακουσει τιποτα για το φονο.
    τι λες βρε παιδι μου, γινονται τετοια πραγματα?

βλεπεις φιλε μου, παντα οι αλλοι φταινε, ωστε εγω, εσυ, ο ντιμπας να παιρνει το νομο και το δικιο στα χερια του και να κανει οτι γουσταρει.
    κι επειδη δεν βρεθηκε κανενας να μας κοψει τον τσαμπουκα, ή μαλλον βρεθηκε και του τον κοψαμε εμεις στελνοντας τον εκτος πολιτικης με αστεια ποσοστα, τωρα αγανακτουμε κι ολας οτι μας προδωσαν!!!
    χεχεχεχε οπως στρωσει ο καθενας κοιμαται φιλε μου, να το θυμασαι αυτο, ειναι νομος, οχι των "προδοτων", της φυσεως...

2. The Following User Says Thank You to Stathis For This Useful Post:

PANOS-E60 (22-02-13)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP