Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 756

Θέμα: Διόδια: Η μεγάλη κλοπή!

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stathis Εμφάνιση μηνυμάτων
    μπραβο φιλε μου εισαι ωραιος, αφου μπορεις να μην πληρωνεις οτι ΕΣΥ δεν αναγνωριζεις και δεν αποδεχεσαι.
    Ναι φίλε Στάθη, ωραίος είναι ο Dimpas που ΔΕΝ πληρώνει ό,τι ΔΕΝ θέλει...γιατί οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ:

1) Μου κόβουν το μισθό και ΔΕΝ κόβουν το δικό τους γιατί ΔΕΝ θέλουν

2) Με εκβιάζουν να πληρώσω το χαράτσι γιατί αλλιώς θα είμαι στο σκοτάδι ενώ το δικό τους ΔΕΝ το πληρώνουν γιατί ΔΕΝ θέλουν

(δεν εξοργίζεσαι απλά και μόνο με αυτά τα 2;;; )
    .
    .
    .
    .
    .
    και πολλά πολλά άλλα, και όσο ο κάθε Στάθης και ο κάθε 6ylinder συνεχίζουν να αντέχουν στο άρμεγμα, στον εξευτελισμό, στην αδικία και να πληρώνουν ό,τι τους επιβάλλουν ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ μέχρι στο τέλος να πιάνουν μόνο πλέον τη φόδρα από την τσέπη τους και δεν συνειδητοποιούν ότι κάθε μέρα ζουν όλο και λιγότερο για τους εαυτούς τους και δουλεύουν για κάτι που ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΚΡΙΣΜΑ ΑΦΟΥ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΕΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, τόσο οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ θα τους μπήγουν το μαχαίρι πιο βαθειά.

Είμαστε ο πλέον αποβλακωμένος λαός (πρώτος εγώ), γιατί πλέον όλοι έχουμε αρχίσει να καταλαβαίνουμε τι μας κάνουν, αλλά εμείς ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ να μην τους κάνουμε τίποτα και να τα σκάμε. Και όταν σίγουρα θα κάνουμε, ίσως είναι αργά.
    Ε36 M44Β19

2. The Following 5 Users Say Thank You to 6ylinder For This Useful Post:

bimmerm (22-02-13), Dimpas (18-02-16), gant (22-02-13), Konstantinos E60 (22-02-13), Nino (22-02-13)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP