Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 756

Θέμα: Διόδια: Η μεγάλη κλοπή!

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Exclamation

Έλεγα να κάνω μια παρουσίασή μου πρώτα. Να συστηθώ !
    Αλλά αυτό το τόπικ δεν μπορώ να το αγνοήσω !
    (θα το κάνω και αυτό σύντομα )

ΘΕΛΩ να πληρώνω για τον δρόμο που χρησιμοποιώ !

Αυτή η παραπάνω πρότασή μου είναι η ΘΕΣΗ μου !

ΔΕΝ θέλω να είμαι Ο Μ@λακας της υπόθεσης να πληρώνω συνέχεια και μόνο εγώ τους δρόμους που ΚΑΙ ΔΕΝ υπάρχουν ΚΑΙ είναι επικίνδυνοι ΚΑΙ είναι γεμάτοι κακοτεχνίες !

Τα διόδια στην χώρα μας ΔΕΝ τα αναγνωρίζω και ΔΕΝ τα πληρώνω όταν οδηγάω το όχημά μου ! Και αυτό γιατί ΔΕΝ είναι ούτε ανταποδοτικά ούτε δίκαια ούτε λογικά και ηθικά !

Ταξίδεψα αρκετά στην Ευρώπη με το αυτοκίνητο και έχω ( όπως και εσείς) εικόνα για το "Τι συμβαίνει στον κόσμο" .

Μπορούμε να κάνουμε χιλιάδες ποστ για το θέμα αυτό , όμως όποιος δεν θέλει να παραδεχθεί την ΑΛΗΘΕΙΑ είναι δυστυχώς θύμα του ΩΧΑΔΕΛΦΙΣΜΟΥ και της κακής μόνο Ελληνικής νοοτροπίας (σκύψε το κεφάλι, δεν θα βγάλεις εσύ το φίδι από την τρύπα ).

Παραδείγματα αμέτρητα !

Το μόνο που αξίζει είναι να μπει μια ΜΠΟΥΛΝΤΟΖΑ και να ξηλώσει ΟΛΟΥΣ τους μετωπικούς σταθμούς διοδίων.
    Δεν είναι παράνομοι ! Φρόντισαν Σουλφιάς , Βορίδης με νόμους-Εκτρώματα να τα κάνουν νόμιμα ! Είναι όμως Ανήθικο και υποκριτικό να μας επιβάλλουν διόδια.

Α και για όσους πληρώνουν με ευχαρίστηση , ή δυσανασχετούν και ΔΕΝ αντιδρούν καλό θα ήταν να μην γκρινιάζουν, με την κατάσταση στην χώρα, την κρίση, τους πολιτικούς γιατί η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ τους και ο ραγιαδισμός τους δίνει πάτημα να γίνονται ΟΛΑ αυτά...

Και ακόμα δεν είδαμε τίποτα...

2. The Following User Says Thank You to Dimpas For This Useful Post:

Panos 316T (20-02-13)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP