Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 1993

Θέμα: Επικαιροτητα - Προβληματισμοι ...01 2013

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nino X3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σωστα Θωμα δεν εχουμε την πολυτελεια αλλα αυτο δεν θα μας κανει να χασουμε και καθε ιχνος αξιοπρεπειας.
    Οσο για τα Ξενια δεν το χωραει ο νους μου γιατι τα αφηνουν ετσι να ρημαζουν, εκεινο στο πευκοχωρι ειναι παραδεισος και καθε φορα που παω με πιανει η ψυχη μου.
    για ποια αξιοπρέπεια μιλάμε???για αυτή που φρόντισαν οι πολιτικοί μας να χαθεί?

και άντε πες ότι οκ, έγινε ότι έγινε...τι κερδίσαμε είναι η ερώτηση μου. το να δημιουργείς προυποθέσεις για κάτι, δεν νομίζω ότι είναι κακό...

εμείς παράδειγμα το development για οτιδήποτε καινούριο φτιάχναμε για τους κατασκευαστές, κάποτε το χρεώναμε. σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να έπιαναν καλούπια φόρμες κτλ κτλ ακόμα και τα 4κ, εκ των οποίων ήταν υπολογισμένα μόνο τα έξοδα, διότι ποντάραμε στην μετέπειτα παραγωγή.

αυτή την στιγμή, αυτό το πράγμα το χρηματοδοτούμε μόνοι μας, και είναι και ο λόγος που ανοίξαμε λίγο τις εξαγωγές μας. ουσιαστικά κάνουμε έναν τύπο επένδυσης που αποσκοπεί στο μέλον, να δημιουργήσουμε πιο γρήγορα και εύκολα ένα δίκτυο, αλλιώς δεν έχουμε ζωή πάνω απο 6 μήνες...

έλειψη αξιοπρέπειας είναι αυτό? τουλάχιστον έτσι, αν και οι τιμές είναι καλές, προχωράμε κατευθείαν με τον πελάτη μιας και δεν του αφήνεις περιθώρειο να σκεφτεί γιατί δεν έχει κάτι να χάσει, και μόλις δεί ότι και η ποιότητα ανταποκρίνεται, γίνεται το ξεκίνημα της συνεργασίας.

φυσικά αν είμουν άνετος, δεν υπήρχε περίπτωση να το έκανα, αλλά τα περιθώρια μου είναι στενά και δεν έχω την πολυτέλεια να πώ χέστον πάμε να βρούμε άλλον που να είναι στα μέτρα μας.

δώστου τα...να κάνει αυτό που θέλει, πλεύρισε τον, κάντου μια πρόταση να σκεφτεί, και δεν ξες ποιο θα είναι το αποτέλεσμα.

επενδύουν δισεκατομύρια στο ντουμπάι αυτοί οι άνθρωποι και εμείς έχουμε ανεκμετάλευτα κομμάτια που όπως είναι η κατάσταση σήμερα, θα μείνουν για πάρα πολλά χρόνια με την νοοτροπία που έχουμε αποκτήσει τόσα χρόνια.

να βολευτεί σιγά σιγά ο κόσμος που έχει μείνει στον δρόμο και σιγά σιγά όλα θα φτιάξουν.

προσωπικά πιστεύω ότι στην βράση κολάει το σίδερο.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

2. The Following 2 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

Monsta (19-02-13), PANOS-E60 (19-02-13)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP