Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο turbodog Εμφάνιση μηνυμάτων
Εγω διαφωνω με την καταθεση πινακιδων. Τι ειναι δηλαδη το αμαξι να το εχω παρκαρισμενο μεσα σε ενα γκαραζ και να μην μπορω να το χρησιμοποιησω για αυτο που εξαρχης αγοραστηκε? Και σαν τι θα χρησιμευσει δηλαδη εκει? Μονο οσοι ασχολουνται καθαρα με την συλλογη αυτοκινητων απο χομπι το κανουν αυτο, αλλα οι περισσοτεροι εδω μεσα δεν ανηκουν σε αυτην την κατηγορια.
Τι να γουσταρω απο ενα παροπλισμενο αυτοκινητο? Να πω οτι υπηρχε μια ελπιδα οτι τα χαρατσια/φοροι κτλ σε ενα ευλογο χρονικο διαστημα θα καταργηθουν, τοτε να το παροπλισω και να περιμενω, αλλα στην Ελλαδα δεν θα συμβει ποτε αυτο.
Το αμαξι ειναι για να κυκλοφορει στους δρομους. Αν λογω συνθηκων καποιος δεν μπορει οικονομικα η δεν θελει να δινει (δεν ειναι απαραιτητο να μην εχεις να δωσεις αλλα μπορει να μην θελεις να ξοδευεις αυτο το ποσο των χρηματων πλεον) αυτα που απαιτουνται για να το κυκλοφορει τοτε παει σε κατι αλλο.

Διαφωνω...

Πουλας το αμαξι σου 15.Ρωτησες για ανταλλαγη, ρωτησες ποσο το παιρνουν στα ισια χωρις ανταλλαγη? Ξεφτιλα.

Εγω το δικο μου το ειχα αγγελια 10 μηνες και το εγτασα στα μισα λεφτα απο οτι το ειχα αγορασει πριν 1,5 χρονο.
Με πηρε ενας μαντρας για ανταλλαγη με cooper s ιδιο μοντελο, ιδια χιλιομετρα με το δικο μου. Ηθελε και 2,5κ μετρητα.

Διαφωνω, γιατι πιστευω πως σε 1 η 2 χρονια τα πραγματα στο θεμα του αυτοκινητου θα επανελθουν γιατι εχουν καταστρεψει τον χωρο με τους φορους επι φορων. Βεβαια σε 1-2 μπορει να μην εχουμε λεφτα, οποτε και το τζαμπα ακριβο να μας φαινεται.